Välkommen till

Vasagatan 4

Vasagatan 4
2:a Vasastaden

Social citytvåa med otrolig rymd

I en gedigen fastighet anno 1877 i hjärtat av Vasastaden finner du denna vackra och smakfullt renoverade genomgångstvåa. Otrolig takhöjd, höga fönsterpartier och bevarade originaldetaljer som stuckaturer, takrosetter, spegeldörrar och profilerade fotlister. Social lägenhet med luftiga sällskapsytor i öppet samband, renoverat kök och badrum från 2018 samt stort sovrum med grönska utanför fönstret som ger en skön atmosfär. Perfekt cityläge med nära till allt!

Läs hela beskrivningen
Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren kommer du direkt in i en entré med plats för fri avhängning. Bostaden har genomgående ljus färgsättning med ljusgråa väggar och ljusa parkettgolv i ek.

Luftiga sällskapsytor i öppet samband med en otrolig rymd tack vare den höga takhöjden. Här kan du inreda med soffhörna och matplats och umgås i goda vänners lag. Vackra detaljer som stuckaturer, takrosett, höga fotlister, spegeldörrar samt vackert välvda vägger vilket ger rummet en unik karaktär.

Den ljusa köksdelen präglas av ett stort fönsterparti som vetter mot innergården. Köket är välplanerat och har en köksö som inbjuder till mingel. Köket som renoverades 2018 har släta köksluckor i vitt tillsammans med mörka bänkytor och vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av glaskeramikhäll, fläkt, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin samt kyl med frys.

Underbart sovrum som även det har en otrolig rymd tack vare takhöjden och sin generösa storlek. Fina stuckaturer och takrosett är pricken över i:et. Här ryms en dubbelsäng med lätthet tillsammans med övrig inredning som exempelvis en arbetshörna. Goda förvaringsmöjligheter i fyra garderober längs ena väggen. Högt fönsterparti ut mot Vasaallén som ger härlig grönskande utsikt.

Modernt badrum med noggrant utvalda materialval. Ljust klinkergolv kombineras med mörkgråa stora kakelplattor vilket ger en unik karaktär. Inredningen består av wc, handfatskommod och väggskåp från Dansani, spegel med belysning, handdukstork, duschhörna med avgränsande glasvägg samt både handdusch och taksil. I badrummet finns även en tvättsektion som har tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande arbetsyta vilket underlättar i vardagen. Renoverat 2018 och kvalitetsdokument finns.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Vasastaden
Vasastaden är belägen mitt i Göteborgs centrum och är en av stadens äldsta och pampigaste stadsdelar. De vackra, välbevarade stenhusen med detaljrika fasader präglar stadsdelens eleganta utseende och har ett högt kulturhistoriskt värde. De flesta av dessa hus byggdes mellan 1870-1920. Arkitekturen har inspiration från Paris och Wien.

Det centrala läget gör att allt finns nära till hands. Tvärs igenom stadsdelen, från Avenyn till Haga, löper Vasagatan och dess breda allé. Längs hela Vasagatan ligger mysiga kaféer och restauranger som pärlor på rad. I kvarteren finns också mataffärer, skönhetssalonger, butiker och vårdmottagningar. På andra sidan vallgraven möter Göteborgs stadskärna upp med sitt stora utbud av shopping, nöjen och träningsställen.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan, både kommunala och fristående. Det finns också många idrotts- och kulturföreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar.

Vasastaden är en populär stadsdel för studenter. Göteborgs Universitet har sin huvudbyggnad vid Vasaplatsen och flera av universitetets institutioner ligger i området. Kommunikationerna i området är goda, med Vasaplatsen som knutpunkt.

Sköna, gröna oaser finner man i Vasaparken, Kungsparken och vid Haga Kyrkoplan. Även Trädgårdsföreningen, Botaniska trädgården och Slottsskogen ligger på nära avstånd.

I Vasastaden lever man ett rikt storstadsliv i klassisk Göteborgsmiljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta