Välkommen till

Daltorpsgatan 47A

Daltorpsgatan 47A
3,5:a Örgryte Bö

Gavellägenhet med söderbalkong & grönskande utsikt

Välkomna till lugnet i staden! På gaveln av huset finner ni denna välplanerade 3,5:a som har insynsskyddat läge med grönskande utsikt, ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck och en balkong i söderläge där man kan följa solens strålar. Lägenheten har tidstypiska 40-tals detaljer som fiskbensparkett, fönsterbrädor i kolmårdsmarmor samt en fungerande eldstad. Örgryte passar er som önskar ett centralt men ändå lugnt och tryggt boende med närhet till natur- och grönområden. I området finns gratis parkering och det är mycket god tillgång.

Läs hela beskrivningen
Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts du av hallen som binder samman alla rum i lägenheten. Här finns goda förvaringsmöjligheter i tre platsbyggda garderober med överskåp. Ekparkett och nymålade väggar i Jotuns färg Kalk.

I vardagsrummet som har vacker fiskbensparkett möts du av en härligt ljus från fönster i två väderstreck och utgång till balkongen som ligger i söderläge med sol största delen av dagen. Här ryms en soffgrupp. Väggarna är nymålade i Jotuns färg Vit Komfort. Rummet pryds av en tidstypisk öppen spis som är fungerande och bidrar med hög mysfaktor.

Stort kök med gott om plats för förvaring och matlagning. Köket angränsar till matsalen via en öppen och luftig planlösning. Klassiskt Marbodalkök i vitt med bänkytor i komposit och stänkskydd i vitt kakel. Kökets maskinella utrustning är från Siemens och består av induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, frånluftsfläkt, inbyggd mikrovågsugn, kyl med frys och integrerad diskmaskin. Ekparkett och nymålade väggar i Jotuns färg Kalk. Matsalen som ligger i anslutning till köket har en fiskbensparkett och rymmer ett stort matsalsbord för trevliga middagar tillsammans med familj och vänner. Även här har ni ljusinsläpp från fönster i två väderstreck.

Lägenheten har två rymliga sovrum med plats för dubbelsängar och goda förvaringsmöjligheter i garderober. Båda sovrummen har ekparkett och väggarna är nymålade i Jotuns färg Blek Sand respektive Washed Linen.

Badrummet är helkaklat med ljusblått kakel på väggar och grå klinker på golvet. Här finns WC, handfatskommod, spegelskåp med inbyggda spotlights, tvättmaskin och dusch med glasväggar. Ett fönster bidrar med dagsljus.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Örgryte Bö

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta