Välkommen till

Sonya Hedenbratts Gata 9

Sonya Hedenbratts Gata 9
2:a Örgryte Torp

Öppen och ljus gavellägenhet med stor balkong

Välkomna till en öppen och ljus gavellägenhet med generösa fönster i två väderstreck och stor balkong mot gården. Härlig social planlösning med kök och vardagsrum i öppet samband, rofyllt sovrum med rymlig skjutdörrsgarderob och modernt badrum med kombimaskin som underlättar vardagen. Bostaden nyproducerades 2016 och har en neutral bas med genomgående vitmålade väggarna och ekparkett. Här bor man med direkt närhet till herrgården Stora Torp med dess parkliknande omgivningar och Delsjöns naturreservat samtidigt som vardaglig service och innerstaden ligger på bekvämt avstånd. Ett hem att trivas i!

Läs hela beskrivningen
Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en möblerbar hall som erbjuder goda förvaringsmöjligheter i en generös platsbyggd skjutdörrsgarderob med dörrar i spegelglas som sträcker sig från golv till tak. Lägenheten har genomgående ekparkett och vitmålade väggar.

Generösa sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppet samband som bjuder in till social samvaro och gemenskap. Eftertraktat gavelläge med ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt utgång till lägenhetens väl tilltagna balkong som har grönskande utsikt.

Vardagsrummet kan inredas med en större soffgrupp med tillhörande möblemang samt tv-möbel.

Köket har köksinredning från Marbodal med vita ramluckor som har handtag i rostfritt, stänkskydd i vitt kakel samt bänkskiva i mörkgrå laminat med underlimmad diskho. Arbetsytorna belyses av infällda spotlights. Kvalitativa vitvaror från Electrolux som utgörs av induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl med frys. Samtliga vitvaror installerades 2016. Invid fönstret i köket har matplatsen sin naturliga placering.

Rofyllt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. Goda förvaringsmöjligheter i en platsbyggd skjutdörrsgarderob som sträcker sig från golv till tak.

Det stilrena badrummet har grått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt och grått. Inredningen består av WC, kommod med granitbänk och skålformat handfat, spegelskåp med belysning, handdukstork samt duschhörna med rundade vikväggar i klarglas. Det finns även en kombinerad tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande arbetsyta och överskåp. I taket sitter infällda spotlights.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Örgryte Torp

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och några spårvagnshållplatser bort ligger Focus-huset som har ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta