Välkommen till

Klostergången 3

Klostergången 3
3:a Masthugget

Välplanerad genomgångslägenhet med inglasad balkong

Välkommen till denna välplanerade genomgångstrea i populära Masthugget. På våning två finner ni lägenheten med två rymliga sovrum, ett välplanerat kök samt ett stort, lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong i söderläge.

Om föreningen:
Brf Masthugget är i dagsläget Sveriges största bostadsrättsförening. En välmående förening med god ekonomi som tack vare sin storlek kan erbjuda bekvämligheter och fördelar utöver det vanliga, såsom gott om garageplatser, målarlokal, gym och bastu, festlokal med mera.

I Masthugget bor ni i mysiga kvarter med gångavstånd till såväl Linnégatan och Järntorget som mysiga Haga och Majorna. I närliggande Slottsskogen finner ni natursköna omgivningar och promenadstråk. Goda kommunikationsmöjligheter med buss och spårvagn alldeles i närheten.

Välkommen till Masthugget och Klostergången 3 - en ytterst välplanerad genomgångslägenhet med en ljuvlig balkong i söderläge.

Läs hela beskrivningen
Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Välkommen till Masthugget och Klostergången 3 - en ytterst välplanerad genomgångslägenhet med en ljuvlig balkong i söderläge.

Lägenhetens 78,5 kvm är disponerade enligt följande: Ljus och öppen hall som utgör centrum av lägenheten. Plats för fri avhängning samt ytterligare förvaringsmöjligheter i form av tre platsbyggda garderober.

Rymligt och luftigt vardagsrum med holländsk ekparkett och ljusa väggar. Här finner vi utgång till balkong i ljuvligt söderläge. I vardagsrummet finns gott om plats för både soffgrupp och matplats.

Klassiskt arbetskök med bra förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Vita skåpsluckor och ljust kakel ovanför diskbänk. På golvet ligger en plastmatta och väggarna är ljusa. Invid det generösa fönsterpartiet finns plats för ett matbord som rymmer ett sällskap på fyra till sex personer. Köket är utrustat med induktionshäll och samt ugnoch kombinerad kyl/frys + en exta kyl.

Från köket når du hallen och det ena sovrummet. Rymligt sovrum med plastmatta och ljusa väggar. Här finns god plats för dubbelsäng men också yta för exempelvis skrivbord eller läsfåtölj. Här finns bra med förvaring i form av tre byggda garderober.

Lägenhetens andra sovrum är även detta rymligt. Ekparkett på golvet och ljusa väggar. Det generösa fönsterpartiet bidrar till mycket ljus. Ett perfekt rum för barn eller kontor!

Badrummet är utrustat med wc-stol, handfat, golv-värme, dusch

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Masthugget
Redan på 1600-talet började människor bosätta sig på Masthuggsbergets sluttningar. Hamnen och varven drog folk till staden och varvsjobbarna gjorde Masthugget till sitt. Mycket av den gamla bebyggelsen är borta men historien lever kvar i gatunamn och äldre byggnader. Dagens Masthugget är en spännande mix av dåtid, nutid och framtid!

Stadsdelen karaktäriseras av branta backar och vindlande gator. Vid Masthuggskyrkan har man en magnifik utsikt och många göteborgare vallfärdar hit på nyårsafton för att beskåda stadens fyrverkerier.

Bebyggelsen är varierad. Södra Masthugget karaktäriseras av landshövdingehus medan norra består av 60-talskomplex och toppmoderna bostadsområden. I kvarteren finns det mesta man kan behöva för vardagslivet. Vid Masthuggstorget finns flera trevliga butiker och matställen.

Linnéområdet och Göteborgs city ligger på promenad- eller cykelavstånd. Som student har man nära till många av universitetets institutioner och för barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Här finns även många föreningar med verksamheter inom idrott och kultur.

Södra Masthugget ligger i direkt anslutning till Göteborgs stora gröna lunga – Slottsskogen.
I Slottsskogen kan man både motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Här finns också caféer, Observatoriet, Naturhistoriska museet och den stora lekplatsen Plikta.

I Masthugget lever man ett rikt storstadsliv med både havet i horisonten och grönskan inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta