Välkommen till

Nordostpassagen 19

Nordostpassagen 19
3:a Linnestaden

Ljus trea med stora fönsterpartier & västerbalkong

Utmärkt trea högt upp i huset mitt i Linnéstaden! Ljus genomgångslägenhet med stora fönsterpartier i två väderstreck som bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Välplanerad planlösning med generösa sällskapsytor, två rymliga sovrum, goda förvaringsmöjligheter och stilrent badrum. Dessutom har lägenheten en rymlig balkong i eftertraktat västerläge där ni kan njuta av den trevliga kvällssolen. Perfekt läge i Linné med närhet till restauranger, butiker och goda kommunikationer. Grönskande Slottsskogen nås dessutom efter bara några minuter. Möjlighet till garage med laddplats!

Läs hela beskrivningen
Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Louisa
assisterande mäklare
Louisa Lundh
Fastighetsmäklare
0735-16 22 66 louisa.lundh@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Louisa
assisterande mäklare
Louisa Lundh
Fastighetsmäklare
0735-16 22 66 louisa.lundh@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts ni av den rymliga möblerbara hallen med goda förvaringsmöjligheter i tre garderober med överskåp. Här finns plats för fri avhängning av ytterkläder samt övrig inredning. Hallen har parkettgolv som är genomgående i bostaden och vita väggar.

Stort och ljust vardagsrum med plats för både en soffgrupp och övrig inredning, exempelvis ryms en liten arbetshörna. Vardagsrummet har ett stort fönsterparti och vita väggar som bidrar till ett härligt ljus.

Rymligt kök med gott om förvaring och plats för matlagning. Kökets väggar är målade i en mörkgrön färg och köksinredning i vitt kombineras med stänkskydd i vitt kakel och en ljusgrå bänkskiva. Den maskinella utrustningen består av glaskeramikhäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. I köket ryms en matgrupp för sex personer. Stora fönsterpartier bidrar till härligt ljusinsläpp och härifrån nås balkongen i västerläge. På den rymliga balkongen ryms ett mindre bord med stolar samt övrig balkonginredning.

Lägenheten har två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng. Det ena sovrummet nås från hallen, väggarna är målade i en ljust greige färg och här finns förvaringsmöjligheter i två garderober. Det andra sovrummet nås från vardagsrummet. Detta sovrum används idag som ett barnrum och är inrett med en mindre säng samt lekyta. Detta rum kan även användas som gästrum eller kontor. Här finns goda förvaringsmöjligheter i en rymlig klädkammare med garderobsinredning.

Badrummet är helkaklat med vitt kakel på väggar och sandfärgat klinker på golvet. Inredningen består av wc, handfatskommod, rund spegel med belysning bakom, badkar samt handdukstork. I taket sitter infällda spotlights.

Här bor du ostört och lugnt tack vare bostadens eftertraktade läge i huset. Mycket trygg bostadsrättsförening med två gästlägenheter, garage och låga avgifter.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Linnéstaden

Linnéstaden har stor charm och stark karaktär och är en av Göteborgs äldsta stadsdelar. Bebyggelsen härstammar främst från början av förra sekelskiftet. Pampiga stenhus, mäktiga trädalléer och nivåskillnader karaktäriserar stadsdelen. Skansen Kronan stod klar 1641 och är en viktig kulturhistorisk symbol.

Längs Linnégatan och dess tvärgator samt vid Järntorget finns ett myller av mysiga kaféer och restauranger. Här hittar man också trendiga och personliga butiker om vartannat. Apotek och vårdmottagningar finns också i området. Hagabion och Pusterviksteatern står för en del av det kulturella utbudet.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan och för studenten ligger flera av universitetets institutioner på nära håll. Stadsdelen har många idrotts- och kulturföreningar samt träningsställen. Kommunikationerna i området är mycket goda med Linnéplatsen och Järntorget som knutpunkter.

Området har sköna, gröna oaser i sin närhet. I Slottsskogen kan man strosa eller motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Botaniska trädgården står för fantastisk blomsterprakt året om. Parken ansluter till Änggårdsbergen, en vidsträckt vacker skog med flera promenadstigar och motionsslingor.

I Linnéstaden lever man ett rikt storstadsliv i en charmerande miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta