Välkommen till

Cosselsgatan 3A

Cosselsgatan 3A
2,5:a Johanneberg

Härligt ljusflöde & söderbalkong med många soltimmar

Välplanerad 2,5:a med rymliga rum, härligt ljusflöde från fönster i två väderstreck och balkong i fritt söderläge med sol från morgon till kväll. Lägenheten har tidstypisk planlösning och bevarade originaldetaljer som fiskbensparkett och fönsterbrädor i natursten. Härligt vardagsrum med flera möbleringsalternativ och utgång till balkongen, stort kök med matplats samt två sovrum varav det mindre även kan användas som kontor eller klädkammare.

Välskött brf med en styrelse som värnar om ekonomin, husens framtid, säkerhet och prioriterar smart. Solceller på taken vilket sänker elkostnaderna och kollektivt bredband.

Varmt välkomna till ett boende i en attraktiv stadsdel för er som vill bo i lugna kvarter med grönskan runtomkring men som samtidigt önskar bekväma avstånd till hela stadens utbud av restauranger, nöjen, kultur och shopping. Närhet till Chalmers, Sahlgrenska och Korsvägen, lagom promenadavstånd till Safjällets naturreservat för rekreation och motion och bra kommunikationer med buss 18, 19 och 52 som tar er enkelt till såväl Linnestaden som till Avenyn.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts du av den rymliga hallen med originalparkett och ljusgrå väggar. I hallen finns plats för fri avhängning av ytterkläder. Härifrån når du bostadens alla rum.

Rymligt vardagsrum som präglas av fiskbensparkett i original och vita väggar. Härligt ljusinsläpp och utgång till en balkong i söderläge som erbjuder sol hela dagarna och utskick mot grönskan. I vardagsrummet kan både soffgrupp och matgrupp få plats.

Välplanerat kök med mycket förvaring, plats för matlagning och ljus matplats. Köksinredning i vitt kombineras med vit bänkskiva och stänkskydd i vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av spis med ugn (Whirlpool), fläkt samt kyl med frys (Whirlpool). Golvet kläs av parkett och väggarna har en grå och vitrutig tapet.

Rofyllt sovrum med härlig grönska utanför fönstret. Här ryms med lätthet både dubbelsäng, skrivbord och övrig inredning. I sovrummet finns även goda förvaringsmöjligheter i två garderober. Sovrummet har en vit färg på väggarna och parkettgolv.

Lägenheten har även ett mindre rum som tidigare var klädkammare men i dagsläget är inrett som sovrum. Detta rum passar även perfekt som hemmakontor. Heltäckningsmatta och vita väggar. Ett fönster bidrar med dagsljus.

Badrummet är helkakalt med vitt kakel på väggarna och vitt klinker på golvet. Badrummets inredning består av wc, handfatskommod, spegel med belysning bakom och dusch med frostad duschvägg.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta