Välkommen till

Falkenbergsgatan 4A

Falkenbergsgatan 4A
2:a Södra centrum

Luftiga sällskapsytor & stor uteplats i sydvästläge

Välplanerad genomgångslägenhet med fina tillval som har ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och stor uteplats i sydvästläge mot innergården. Extra tilltagen takhöjd som ger en luftig känsla i kombination med generösa sociala ytor i öppet samband. Bostaden har ett vinkelkök med kvalitativa vitvaror samt modernt badrum med kombimaskin som underlättar i vardagen. Goda förvaringsmöjligheter i dubbla skjutdörrsgarderober och en klädkammare med fönster som kombineras med arbetsrum. Centralt läge i ett expansivt område med närhet till både grönområden och stadspuls. Här är det lätt att trivas!

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts ni av en hall möblerbar hall med plats för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i en generös platsbyggd skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. I hallen ligger praktiskt mörkt klinkergolv men i övrigt är det genomgående vitlaserad ekparkett och till största del vitmålade väggar. Lägenheten har en hög takhöjd vilket skapar en känsla av rymd.

Härliga sällskapsytor i öppet samband med fint ljusflöde från flera fönsterpartier och utgång till en stor uteplats i sydvästläge som har direktaccess till den gröna innergården. Uteplatsen kan möbleras med loungemöbler och grill vilket inbjuder till trevliga grillkvällar med familj och vänner.

Vedumkök i grått med vit bänkskiva i laminat och stänkskydd i grå sten. Kvalitativa vitvaror som utgörs av induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn med varmluftsfunktion, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl med frys. Samtliga vitvaror är från Siemens förutom fläkten som är från Franke.

Lägenhetens sovrum kan inredas med dubbelsäng och tillhörande sängbord. Goda förvaringsmöjligheter i generös platsbyggd skjutdörrsgarderob med spegeldörrar som sträcker sig från golv till tak. Väggarna är målade i en behaglig grå ton. Ett dubbelfönster bidrar med ljusinsläpp.

I anslutning till sovrummet ligger en mindre rum med fönster som i dagsläget är kombinerat arbetsrum och klädkammare. Goda förvaringsmöjligheter i generösa skjutdörrsgarderober.

Modernt badrum som har svart klinkergolv med underliggande golvvärme och helkaklade väggar i vitt. Inredningen består av wc, handfat med svart kommod, spegel med belysning samt duschhörna med vikväggar i klarglas. I badrummet finns även en kombinerad tvättmaskin/torktumlaren från Siemens som har ovanliggande bänkyta och väggskåp vilket förenklar vardagen. I taket sitter infällda spotlights som ger god belysning.

Den grönskande innergården bjuder in till umgänge med sin pergola, punktbelysningar och portiker som höjer områdets mysiga känsla oavsett årstid. Huset har ett perfekt läge nära både grönområden och all tänkbar service som bland annat Ica Maxi och en av Nordic Wellness största anläggningar. Från hållplatsen Varbergsgatan tar spårvagn 2 och 4 dig till Korsvägen på endast fem minuter. Närhet till grönområden och man är inte beroende av bil. Innerstans kontor, butiker och högskolor ligger på cykelavstånd.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Södra Centrum
Södra Centrum är en helt ny stadsdel som just nu växer fram strax utanför Göteborgs stadskärna. I takt med att staden utvecklas och byggs ut blir Södra Centrum den naturliga förlängningen av innerstaden. Stadsdelen präglas av en nyskapande, hållbar och urban arkitektur och är ett levande kvarter med en mix av bostäder, kontor, butiker och caféer. Området utgjorde en gång i tiden Göteborgs textildistrikt och här bor man omgiven av anrika industriminnen som Lyckholms och Krokslätts fabriker.

En kort promenad bort ligger Världskulturmuséet, Universeum, Liseberg, Svenska Mässan och hela evenemangsstråket. Med cykel eller spårvagn tar man sig smidigt till innerstan på ca 10 minuter. Mataffärer, restauranger och gym finns i din omedelbara närhet, liksom fina rekreationsområden som lämpar sig väl för både löpning och mountain bike-turer.

Södra centrum bjuder på stadsliv med extra allt. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta