Välkommen till

Ebbe Lieberathsgatan 16A

Ebbe Lieberathsgatan 16A
2:a Södra Centrum

Perfekt tvåa med solig västerbalkong

Välkomna till en perfekt planerad tvåa med smart funktionsvägg, fin öppen planlösning, härligt ljusinsläpp och stor balkong i fritt västerläge! Genomgående hög standard och tidlösa materialval sätter grunden och skapar bra förutsättningar för att trivas. Här bor ni lyxigt bekvämt i en populär förening med tvättstuga, uppvärmt förråd samt garage med flera poolbilar från Volvo on Demand. Föreningen erbjuder en stor gemensam takterrass, med pentry och något så unikt som en storbilds utomhus-TV.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts du av en möblerbar hall med plats för fri avhängning och längre in i bostaden finns en funktionsvägg med fyra garderober samt ett städskåp. I entrén ligger praktiskt klinkergolv som sedan övergår i genomgående trestavsparket. Lägenheten har till största del vitmålade väggar.

Vidare möts man av kök och vardagsrum i öppen planlösningen som bjuder in till sociala umgängen och trivsel. De generösa ytorna ger möjlighet till olika möbleringsalternativ med soffa och matsalsbord. Ljusinsläpp från stora fönsterpartier med fönsterbänkar i marmor samt utgång till lägenhetens rymliga balkong i perfekt västerläge.

Köket har köksinredning i vitt från Marbodal med släta luckor samt laminatbänkskiva och stänkskydd i svart. Ovan arbetsytorna sitter infällda spotlights. Miljöklassade vitvaror som utgörs av glaskeramikhäll, fläktkåpa, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl med frys.

Sovrummet har plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord och bra förvaring finns i inbyggda garderober. Väggarna är målade i en greige ton. Ett fönster förser rummet med ett behagligt ljusinsläpp.

Välplanerat badrum med grått klinkergolv och vitt kakel. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegel, handdukstork, väggskåp och duschhörna med rundade vikdörrar i klarglas. Här finns även en kombinerad tvättmaskin med torktumlare som underlättar vardagsbestyren.

Plejd finns installerat i hall och vardagsrum (5st kopplade).

Huset har ett perfekt läge, nära både grönområden såsom Safjället och Delsjön. Här finns också all tänkbar service som bland annat Willys, Ica Maxi och en av Nordic Wellness största anläggningar. Från hållplatsen Varbergsgatan tar spårvagn 2 och 4 dig till Korsvägen på endast fem minuter. Nära till evenemangsstråket med Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Scandinavium samt massor av trevliga små restauranger på kort avstånd.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Södra Centrum
Södra Centrum är en helt ny stadsdel som just nu växer fram strax utanför Göteborgs stadskärna. I takt med att staden utvecklas och byggs ut blir Södra Centrum den naturliga förlängningen av innerstaden. Stadsdelen präglas av en nyskapande, hållbar och urban arkitektur och är ett levande kvarter med en mix av bostäder, kontor, butiker och caféer. Området utgjorde en gång i tiden Göteborgs textildistrikt och här bor man omgiven av anrika industriminnen som Lyckholms och Krokslätts fabriker.

En kort promenad bort ligger Världskulturmuséet, Universeum, Liseberg, Svenska Mässan och hela evenemangsstråket. Med cykel eller spårvagn tar man sig smidigt till innerstan på ca 10 minuter. Mataffärer, restauranger och gym finns i din omedelbara närhet, liksom fina rekreationsområden som lämpar sig väl för både löpning och mountain bike-turer.

Södra centrum bjuder på stadsliv med extra allt. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta