Välkommen till

Hansagatan 15

Hansagatan 15

Nyproducerad tvårummare med västerbalkong om 13,5 kvm

Här ges ni tillfälle att bli de allra första att flytta in i denna stilsäkra och kvadratsmarta tvårummare. Stor balkong om hela 13,5 kvm i väst med sol från dag till sen kväll. Ta hissen till våning fyra och kliv in via säkerhetsdörren. Ytterkläderna hänger ni av smidigt just innanför dörren och ytterligare förvaring finns i klädkammare. På golvet ligger ett grått klinker som sedan övergår i en mattlackad ek-parkett. Kök och vardagsrum i en öppen och social planlösning. Köket är från välrenommerade Vedum och går i trendigt grått med integrerad diskmaskin och rostfria vitvaror. Naturlig plats för matbord, soffa och TV. Takhöjd om 2,5 m och det stora fönsterpartiet som löper från golv till tak bidrar till den ljusa och luftiga känslan. Från rummet når ni balkongen med gott om plats för både loungesoffa och matgrupp. Lugnt och fritt läge då den vetter mot den framtida parken med tillhörande damm. Det insynsfria sovrummet med plats för dubbelsäng når ni via skjutdörr. Förvaring i skjutdörrsgarderob. I badrummet ligger grått klinker på golvet och på väggarna är det vitt liggande kakel. Bekvämt med kombimaskin.

Preliminärt tillträde 2024-03-07.

Fiber från Tele 2. Garagedäck i källaren med el-platser och utöver det finns flertalet p-hus i närheten. I föreningen hittar ni även en övernattningslägenhet, samlingslokal, barnvagns-/rullstolsförråd och ett hobbyrum. Miljömedveten förening med fjärrvärme, FTX och solcellspaneler.

I Brf Kaprifolen bor ni tryggt i stor och stabil Riksbyggen-förening. Goda hyresintäkter från två lokaler. För er som pendlar är resecentrumet vid Kongahälla perfekt och fungerar som den nya knutpunkten i den lokala kollektivtrafiken. För den shoppingsugne är det stora shoppingcentrumet "Kongahälla center" fantastiskt. Här hittas välsorterade butiker och riktigt trevliga restauranger.

Läs hela beskrivningen
Annika
ansvarig mäklare
Annika Landqvist
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 78 annika.landqvist@lundin.se
Lundin Kungälv

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Annika
ansvarig mäklare
Annika Landqvist
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 78 annika.landqvist@lundin.se
Lundin Kungälv

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostadens yta disponeras enligt följande:

Hall
Ta hissen till våning fyra och kliv in via säkerhetsdörren. Ytterkläderna hängs av smidigt just innanför dörren och ytterligare förvaringsutrymme i klädkammare. Vita väggar och på golvet ligger ett grått klinker som sedan övergår i mattlackad ek-parkett.

Kök
Ligger i öppen och social planlösning mot vardagsrummet. Köket "Harmoni" med snickerier i trendigt grått från välrenommerade Vedum. Laminatbänkskiva "Chromix Silver" och ovansittande stänkskydd "Himmel Vitgrå" matt 25x50 cm. Maskinpark bestående av fläkt, integrerad diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn med pyrolys, mikro samt kombinerad kyl och frys. De synliga vitvarorna är i rostfritt. Plats för matbord.

Vardagsrum
Lättmöblerat med naturlig plats för soffa och TV. Den ljusa och luftiga känslan förstärks av det stora fönsterpartiet som löper nästan hela vägen från golv till tak. Från rummet når ni den riktigt stora balkongen om 13,5 kvm, här kan ni möblera med skön loungesoffa och matgrupp. Tack vare västerläget har ni både eftermiddag och kvällssol.

Sovrum
Ligger i ett lugnt och insynsskyddat läge. Smart och snyggt med skjutdörr. Här rymmer ni dubbelsäng med tillhörande möblemang och förvaring lämnas i skjutdörrsgarderob som löper längs ena väggen. Stort fönster.

Badrum
På golvet ligger grått klinker och väggarna är klädda med vitt liggande kakel (25x50 cm). Bekvämt med kombimaskin med både tvätt och tumlingsfunktion. Dusch med glasvägg, handdukstork, kommod, spegel och wc.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening

Karta