Välkommen till

Kopparslagaregatan 15E

Kopparslagaregatan 15E
1:a Johanneberg

Kvadratsmart etta med privat altan i attraktiva kvarter

I Johannebergs villastad finner du denna ytterst välplanerade etta om 28 kvm med privat altan i sydvästläge och egen ingång som skapar villakänsla. Mysig etta med bra förvaring och fint ljusinsläpp från karaktäristiska originalfönster. Bekvämligheter som både diskmaskin och tvättmaskin/torktumlare vilket är ett extra plus. Lägenheten är belägen i en vacker fastighet anno 1909 som har en gemensam trädgård att njuta av. Lugnt och tryggt område i hjärtat av centrala Göteborg med närhet till Göteborgs Universitet, Chalmers, välkända restauranger, nöjesliv, kultur, kommunikationer och fina rekreationsområden som Näckrosparken.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Via en egen entré med privat anslutande altan välkomnas du in i en entré med direkt anslutning till köket. I entrén finns plats för avhängning och golvet kläs av praktisk grå klinker. Lägenheten har genomgående parkettgolv och vitmålade väggar som ger en neutral bas.

Trivsamt kök som är lägenhetens mittpunkt och binder samman rummen. Köket har köksinredning i vitt i kombination med bänkytor i grå laminat och svart kakel. Den maskinella utrustningen har rostfritt utförande och består av glaskeramikhäll, kolfilterfläkt, inbyggnadsugn, diskmaskin samt kyl med frys. Samtliga vitvaror är från Electrolux förutom fläkten. I köket ryms en mindre matplats.

Lättmöblerat allrum med fint ljusinsläpp från två dubbelfönster och utsikt över omgivningarna. Här kan man inreda med soffa, säng och övrigt möblemang. Förvaringsmöjligheter finns i en generös garderob med spegeldörrar.

Helkaklat badrum med klassiska materialval som grått klinkergolv och vitt kakel. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp med belysning, handdukstork, duschhörna med draperi samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare (Husqvarna, 2019). I taket sitter infällda spotlights.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta