Välkommen till

Mattssonsliden 14

Mattssonsliden 14
1:a Masthugget

Perfekt planerad & ljus kvadratsmart bostad

I populära Brf Masthugget på Mattssonsliden finner ni denna ljusa och trivsamma bostad. Bostaden har genomgående fina ytskikt och ett funktionellt kök. De stora fönsterpartierna skapar ett trivsamt och ljust hem. Här bor ni i en trygg förening som erbjuder både gym, bastu, övernattningslägenheter samt garageplats. Det finns entré från både Mattssonsliden och Andra Långgatan. Med närhet till underbara Slottsskogen, mysiga Linné & Haga är detta ett perfekt läge att bo på!

Läs hela beskrivningen
Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Nyrenoverad 1 rum och kök med perfekt läge i närheten av både universitetet och stadens puls. Denna välplanerade bostad, som är endast 21 kvm stor, har genomgått en omsorgsfull renovering och har maximerat sin yta för att erbjuda optimalt boende.

När du kliver in i lägenheten möts du av en modern och stilren design. Det öppna köket är smakfullt utformat och har alla nödvändiga apparater och förvaringsmöjligheter för att underlätta matlagning och förvaring. Här finns även en praktisk matplats som kan användas för både snabba frukostar och trevliga middagar.

Vardagsrummet är ljust och luftigt med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Trots den begränsade ytan har utrymmet optimerats för att rymma en bekväm yta som är perfekt för avkoppling och underhållning.

Badrummet är generöst och elegant, utrustat med en rymlig dusch, toalett och handfat.

Lägenheten har en idealiskt plats i närheten av både universitetet och stadens puls. Du har bekvämt gångavstånd till universitetsområdet, vilket gör det till en perfekt bostad för studenter eller anställda vid universitetet. Samtidigt är du inte långt ifrån stadens centrum, där du kan njuta av ett brett utbud av shopping, restauranger och nöjesliv.

Sammanfattningsvis erbjuder denna nyrenoverade 1 rum och kök en optimal boendelösning på sina 21 kvm. Med maximalt utnyttjande av ytan och närhet till både universitetet och stadens puls är denna bostad perfekt för den som söker en bekväm och modern livsstil i en kompakt men välutformad miljö.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Masthugget
Redan på 1600-talet började människor bosätta sig på Masthuggsbergets sluttningar. Hamnen och varven drog folk till staden och varvsjobbarna gjorde Masthugget till sitt. Mycket av den gamla bebyggelsen är borta men historien lever kvar i gatunamn och äldre byggnader. Dagens Masthugget är en spännande mix av dåtid, nutid och framtid!

Stadsdelen karaktäriseras av branta backar och vindlande gator. Vid Masthuggskyrkan har man en magnifik utsikt och många göteborgare vallfärdar hit på nyårsafton för att beskåda stadens fyrverkerier.

Bebyggelsen är varierad. Södra Masthugget karaktäriseras av landshövdingehus medan norra består av 60-talskomplex och toppmoderna bostadsområden. I kvarteren finns det mesta man kan behöva för vardagslivet. Vid Masthuggstorget finns flera trevliga butiker och matställen.

Linnéområdet och Göteborgs city ligger på promenad- eller cykelavstånd. Som student har man nära till många av universitetets institutioner och för barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Här finns även många föreningar med verksamheter inom idrott och kultur.

Södra Masthugget ligger i direkt anslutning till Göteborgs stora gröna lunga – Slottsskogen.
I Slottsskogen kan man både motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Här finns också caféer, Observatoriet, Naturhistoriska museet och den stora lekplatsen Plikta.

I Masthugget lever man ett rikt storstadsliv med både havet i horisonten och grönskan inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta