Välkommen till

Nordostpassagen 31

Nordostpassagen 31
2:a Linnéstaden

Smakfull minitvåa med härlig uteplats och stabil brf med låg månadsavgift

Varmt välkomna till denna gemytliga minitvåa i hjärtat av Nordostpassagen. Här bor du på smarta kvadratmetrar med stor inredningsfrihet utifrån dina önskemål. Det stora allrummet med kök ger rum för soffgrupp, matplats och blir bostadens sociala mittpunkt. Bakom stilrena skjutdörrar finner du den privata delen som har generöst utrymme både för dubbelsäng med tillhörande möblemang såväl som för praktisk garderobsförvaring. Den fantastiska uteplatsen sträcker sig längs med hela bostaden och blir er egna oas under ljumna sommarmånader. Bo tryggt i en välskött och ekonomiskt stabil bostadsrättsförening med låg månadsavgift!

Läs hela beskrivningen
Louisa
ansvarig mäklare
Louisa Lundh
Fastighetsmäklare
0735-16 22 66 louisa.lundh@lundin.se
Annika
assisterande mäklare
Annika Landqvist
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 78 annika.landqvist@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Louisa
ansvarig mäklare
Louisa Lundh
Fastighetsmäklare
0735-16 22 66 louisa.lundh@lundin.se
Annika
assisterande mäklare
Annika Landqvist
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 78 annika.landqvist@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning

Innanför ytterdörren nås en ljus och välkomnande hall med plats för fri avhängning för skor och ytterplagg.

Från hallen tas man direkt in till ett luftigt allrum med stor inredningsfrihet. Här inryms både soffgrupp och matplats för fler. Härifrån finns dörren ut till den härliga uteplatsen som blir ett extra rum under varma sommarmånader. Inte nog med det, stora fönsterpartier bidrar med härligt ljusinsläpp till hela bostaden.

Sovrummet är beläget längst in i bostaden bakom skjutdörrar, ett både stilfullt och praktiskt val. Här finns generöst utrymme för dubbelsäng med tillhörande möblemang och i flera garderober skapas goda förvaringsmöjligheter.

Köket har vit och högblank köksinredning med kromade beslag. Ett helkaklat stänkskydd i grått kakel är lagt och bänkskivan i mörk träfärg skapar goda arbetsytor. Den maskinella utrustningen i rostfritt utförande är i sin helhet signerat Electrolux och består av inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, diskmaskin och kombinerad kyl med frys.

Ett modernt, helkaklat badrum. Även här har genomtänkta val gjorts, det ljusa kaklet med mörkt grå bårdparti tillsammans med det mörkt grå klinkergolvet bidrar till enhetlighet. Badrummet är utrustat med wc, handfatskommod med spegelskåp och dusch med vikdörrar i glas. Som ett extra plus finns här även tvättmaskin.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Linnéstaden
Linnéstaden har stor charm och stark karaktär och är en av Göteborgs äldsta stadsdelar. Bebyggelsen härstammar främst från början av förra sekelskiftet. Pampiga stenhus, mäktiga trädalléer och nivåskillnader karaktäriserar stadsdelen. Skansen Kronan stod klar 1641 och är en viktig kulturhistorisk symbol.

Längs Linnégatan och dess tvärgator samt vid Järntorget finns ett myller av mysiga kaféer och restauranger. Här hittar man också trendiga och personliga butiker om vartannat. Apotek och vårdmottagningar finns också i området. Hagabion och Pusterviksteatern står för en del av det kulturella utbudet.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan och för studenten ligger flera av universitetets institutioner på nära håll. Stadsdelen har många idrotts- och kulturföreningar samt träningsställen. Kommunikationerna i området är mycket goda med Linnéplatsen och Järntorget som knutpunkter.

Området har sköna, gröna oaser i sin närhet. I Slottsskogen kan man strosa eller motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Botaniska trädgården står för fantastisk blomsterprakt året om. Parken ansluter till Änggårdsbergen, en vidsträckt vacker skog med flera promenadstigar och motionsslingor.

I Linnéstaden lever man ett rikt storstadsliv i en charmerande miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta