Välkommen till

Gyllenkrooksgatan 15

Gyllenkrooksgatan 15
1:a Johanneberg

Kvadratsmart etta med härlig balkong & nära till stadens puls

Välkomna till populära Johanneberg och Gyllenkrooksgatan 15! I ett tidstypiskt funkishus anno 1939, ligger denna härliga etta med mysig balkong och lummig utsikt. Lägenheten är välplanerad och det fina ljusflödet i kombination med generös takhöjd bidrar med en känsla av rymd. Lättmöblerat allrum med bevarad fiskbensparkett, praktiskt kök och badrum.

Johanneberg är ett mycket populärt område som erbjuder såväl mataffärer, restauranger, småbutiker, träningsanläggningar, bageri samt närhet till Chalmers. Här kan du njuta av både närhet till stadspulsen samt grönskande omgivningar som Näckrosdammen och Carlanderska parken.

Läs hela beskrivningen
Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på victoria.wigerud@lundin.se.

Innanför ytterdörren möts du av en rymlig hall med plats för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i en klädkammare. Vita väggar och mörkt klinkergolv.

Välplanerat kök med ljus inredning och stänkskydd i vitt kakel. Köket är utrustat med glaskeramikhäll, fläkt, ugn, diskmaskin samt kyl med frys. Vid kökets fönster finns en given plats för matbord.

Rymligt vardagsrum med stora fönster som bidrar med ett härligt ljus. Vardagsrummet kan inredas med en soffgrupp, säng samt övrigt möblemang. Väggarna är vita och golvet kläs av fiskbensparkett. Från vardagsrummet når du även bostadens härliga balkong.

Badrummet är helkaklat med ljust kakel på väggarna samt ljust klinker på golvet. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegel med belysning och dusch.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta