Välkommen till

Barrskogsgatan 9E

Barrskogsgatan 9E
4:a Örgryte Bö

Charmig gavellägenhet på lugna Barrskogsgatan

Välkomna till denna rymliga och välplanerade gavellägenhet om fyra rum och kök. Bostaden erbjuder stora social ytor såsom matsal och vardagsrum i öppet samband med rikligt ljusinsläpp och högt fritt läge. Kalkstensbänkar, gjutjärnsradiatorer och gamla bevarade dörrar gör så att känslan från 30-talet finns kvar. Den generösa takhöjden skapar härlig rymd. Här bor ni i ett perfekt rofyllt läge med närhet till innerstadens puls men också Delsjöområdets natur.

Läs hela beskrivningen
Benjamin
ansvarig mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Simon
assisterande mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Benjamin
ansvarig mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Simon
assisterande mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt nedan:

Välkomna till denna rymliga 4-rummare belägen på den fridfulla Barrskogsgatan. Med en yta på 101 kvm erbjuder denna lägenhet en bekväm och funktionell boendemiljö. Här finner du en harmonisk kombination av komfort och klassisk charm. Med grönskande omgivning och närhet till det mesta.

När du kliver in i lägenheten möts du av en öppen hall med plats för avhängning. På golvet ligger klassisk stavparkett och väggarna är vitmålade.

Ett par steg in i bostaden möts du av ett generöst vardagsrum och matsal i öppen planlösning. Detta är hjärtat i hemmet, med gott om utrymme för både avkoppling och gemensamma måltider med vänner och familj. De stora fönstren bidrar med rikligt ljus och ger en känsla av rymd tillsammans med generösa takhöjden.

Köket är funktionellt och estetiskt. Här kan du njuta av morgonkaffet med en underbar utsikt genom fönstren. Luckorna går i en vacker salviagrön ton. Köksinredningen består utav kyl och frys, diskmaskin, ugn och spis samt fläkt. Intill fönstret får ett frukostbord med plats för flera personer.

Två väl tilltagna sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang samt plats för skrivbordshörna. Det ena rummet har mycket förvaringsmöjligheter i form av garderober längs hela väggen. Och det andra sovrummet har två garderober till förvaring. Detta rum kan även användas som hobbyrum alternativt hemmakontor.

Bostaden har ett badrum och en gästtoalett. Det helkaklade badrummet är utrustat med wc, badkar, handdukstork, spegelskåp och handfat. På golvet ligger klinker och väggarna är kaklade.

Här bor du i en fantastisk utemiljö med plats för lekmöjligheter för barnen, grillmöjligheter och parkeringsmöjlighet utanför dörren. Fastigheten ligger på i ett högt läge med lugn och tyst omgivning.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Örgryte Bö

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta