Välkommen till

Utlandagatan 9

Utlandagatan 9
3:a Johanneberg

Charmig vindstrea i attraktivt läge med villakänsla.

Varmt välkomna till denna gemytliga vindstrea med karaktäristiska takbjälkar och snedtak i attraktiva Johannebergs villastad. Här bor ni på en halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum utan att kompromissa med goda förvaringsmöjligheter och två sovrum. Bostaden erbjuder både stora fönster som bidrar med trivsamt ljusinsläpp från tre väderstreck och som vetter ut mot grönskande omgivningar såväl som rymliga väloptimerade kvadratmetrar med praktiska ytor i kattvindar. Här spenderar man mer än gärna de varma sommarmånaderna i föreningens lummiga trädgård som bjuder in till sociala sammankomster. Bo rofyllt med närhet till Korsvägens kommunikationsknytpunkt, matbutiker, restauranger och med ett stenkast till allt vad stadskärnan har att erbjuda.

Läs hela beskrivningen
Louisa
ansvarig mäklare
Louisa Lundh
Fastighetsmäklare
0735-16 22 66 louisa.lundh@lundin.se
Victoria
assisterande mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Louisa
ansvarig mäklare
Louisa Lundh
Fastighetsmäklare
0735-16 22 66 louisa.lundh@lundin.se
Victoria
assisterande mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren slås man direkt av villakänslan redan i den ljusa trappan som leder rakt in i bostadens luftiga allrum med kök. I trappan finns plats för vägghängd förvaring och precis utanför dörren kan ytterskor med fördel ställas av i skoskåp.

Allrummet med både de med de stora härliga fönstren såväl som takfönstren bidrar med ett ljusinsläpp utöver det vanliga och skapar en påtaglig rymd i rummet. Här finns utrymme för matplats och för soffgrupp. Det karaktäristiska snedtaket skapar generösa förvaringsytor. Väggarna är vitmålade och golvet i hela bostaden kläs av parkett vilket skapar enhetlighet.

Mitt i allrummet är köket beläget och blir en social mittpunkt. Köket har ljus skåpsinredning från Puustelli med generösa arbetsytor. Stänkskyddet är helkaklat i ljusbeigea toner. Den maskinella utrustningen består av glaskeramikhäll med induktion (Electrolux, 2022), fläkt, ugn (Bosch), mikro (Siemens), integrerad diskmaskin (Siemens) samt kyl med frys (Siemens).

Sovrummet får härligt ljusinsläpp via takfönstret. Här inryms mindre dubbelsäng med tillhörande sängbord samt garderobsförvaring. Även här blir biytornas förvaringsmöjligheter ett extra plus.

Det andra rummet används med fördel som kontor, barnrum eller gästrum. Den härliga kattvinden kan inredas med platsbyggd förvaring alternativt blir det den optimala hörnan för avkoppling.

Badrummet är stilfullt renoverat med vitt kakel och svart klinkergolv som är utrustat med wc, en nätt handfatskommod samt dusch med vikbara duschväggar. Här finns även hyllor och handdukshängare.

Njut av föreningens gemensamma trädgård med planteringsboxar, grill och utemöbler under de varma sommarmånaderna.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta