Välkommen till

Skrittgatan 1A

Skrittgatan 1A
4:a Mölndal

Renoverad fyra med stor balkong

Hjärtligt välkomna till denna fantastiska familjefyra med balkong! Här erbjuds ni en stilren fyra där samtliga rum förutom badrum har totalrenoverats under 2024 med omsorgsfulla materialval. Det rymliga vardagsrummet gör det enkelt att möblera och gott om plats för att umgås med vänner och familj. Härifrån nås också den stora balkongen med härlig förmiddagssol. Tre rofyllda sovrum med plats för flertalet garderober och en välkomnande hall med klädkammare. Bostaden ger möjlighet till uthyrningsdel om det skulle önskas.

Läs hela beskrivningen
Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Emelie
assisterande mäklare
Emelie Wahlgren
Fastighetsmäklare
0704-55 22 83 emelie.wahlgren@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Emelie
assisterande mäklare
Emelie Wahlgren
Fastighetsmäklare
0704-55 22 83 emelie.wahlgren@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts ni av en stor och möblerbar hall med plats för avhängning. I anslutning till hallen finns även en rymlig klädkammare. Genomgående i lägenheten ligger nylagd parkett från 2024 förutom parketten i vardagsrummet.

Väl tilltaget vardagsrum med fint ljusinsläpp från stort fönsterparti tillsammans med utgången till bostadens balkong. Rummets utformning bidrar till flertalet möbleringsalternativ där såväl soffgrupp som matplats ryms.

Köket renoverades med varsam hand under 2024 där man valt att bevara stora delar av bostadens retrokök. Stommar samt luckor har målats om, nya utdragslådor från Kvik har satts in och den maskinella utrustningen har bytts ut. Utrustningen från Electrolux består av spis med ugn, kolfilterfläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl med frys. Intill ett stort fönsterparti finns en given plats för en större matgrupp.

Bostadens tre sovrum är väl utformade och anpassade efter en barnfamilj.

Helkaklat badrum med grått klinker på golv och vitt kakel med blåa inslag på väggarna. Inredningen består av wc, handfat med kommod, spegelskåp samt duschhörna. Ett öppningsbart fönster bidrar med dagsljus och vädringsmöjlighet. Badrummet är stort och utrymme finns att installera tvättmaskin.

Gäst-wc med grått klinker på golv samt vitt kakel på väggarna. Inredningen består av wc, handfat med kommod samt spegel.

Här bor du i en trevlig förening med stabil ekonomi. Ett stenkast från fritidscenter med gym, simhall, badmintonhall mm. Närhet till goda kommunikationer och med en kort promenad till Mölndal centrum.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Mölndal Åby
Friluftsliv, shopping och storstadspuls
Välkommen till populära Åby! Ett lugnt område sydväst om Mölndals centrum, med ett strategiskt bra läge i nära anslutning till de större trafiklederna E6, E20 och Söderleden. Stadsdelen består av en blandad bebyggelse med såväl flerbostadshus som radhus och villor. I Åby finns bland annat matbutik, pizzeria samt frisör och inom kort gångavstånd nås Mölndals centrum, med sin nybyggda shoppinggalleria och ett brett utbud av restauranger, caféer, butiker, gym och all annan service man kan tänkas behöva.

För barnfamiljen finns flera förskolor och skolor samt en idrottsplats som erbjuder ungdomar möjligheter att spela fotboll, handboll och basket. Åby fritidscentrum rymmer simhall med äventyrsbad, ishall och bandybana, badmintonhall, friidrottsarena och fotbollsplaner. I området ligger även Åbytravet som är Sveriges näst största travbana.

Kommunikationerna i området är goda med flera busslinjer och vid Mölndals centrum finns både spårvagnar, busstrafik och pendeltåg, för den som exempelvis arbetar eller studerar utanför kommungränsen. Från Mölndals centrum tar det ca 15 min att ta sig in till centrala Göteborg.

För den som vill njuta av friluftslivet finns närmsta naturområden vid Sisjön och Stensjön, som båda bjuder på härliga promenadvägar och badplatser.

Här i Åby finns alla förutsättningar att trivas!
Karta