Välkommen till

Kvarngärdesgatan 3A

Kvarngärdesgatan 3A
3:a Örgryte Bö

Mysig gaveltrea med solig balkong & grönskande omgivningar

Välkomna till denna ljusa och trevliga gaveltrea i det grönskande området Örgryte Bö. Här erbjuds ni en fantastisk bostad med fönster i tre väderstreck och söderbalkong som vetter mot skogen. Väldisponerad bostad med ett socialt vardagsrum, mysigt kök där bevarad charm möter moderna materialval, två bra sovrum i varierande storlek samt ett helkaklat badrum med badkar. En bostad för er att trivas i!

Läs hela beskrivningen
Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts ni av en möblerbar hall med goda förvaringsmöjligheter. Till vänster finns plats för att hänga av ytterkläderna i en klassisk hatthylla och ytterligare förvaring finns i en inbyggd garderob. Vitmålat trägolv 2023 och även väggarna går i vitt med en vitmålad träpanel som fondvägg.

Direkt till höger från hallen öppnar köket upp sig och bjuder på rikligt med ljusinsläpp som reflekteras fint i den ljusa inredningen. Här kombineras äldre charm som bevarad originalinredning i vitt med moderna materialval som bänkytor i massiv ek och stänkskydd i vit kakel. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll (Smeg), kolfilterfläkt (Bosch), varmluftsugn (Smeg), diskmaskin (Bosch) och ljusblå kyl med frys i retrostil (Smeg). I köket ryms en matplats för fyra personer. Trägolv slipat och oljat 2023 samt vitmålade väggar.

Det härliga vardagsrummet bjuder in till umgänge med plats för både soffgrupp och matsalsbord. Generöst ljus från ett stort fönsterparti. Från vardagsrummet nås även bostadens trevliga balkong i söderläge belägen mot grönska. Parkettgolv och målade väggar i beige.

Från vardagsrummet nås bostadens två sovrum. Det första, aningen mindre disponeras idag som gästrum men för er som önskar kontor eller barnrum fungerar det lika bra. Förvaring via en inbyggd garderob. Det andra sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng och rofyllt beläget med fönster mot en lugn grönyta. Förvaringsmöjligheter i två platsbyggda garderober med överskåp. Båda sovrummen har ekparkett och det ena har vitmålade väggar och det andra har målade väggar i mörkgrönt.

Från hallen nås badrummet som har klinkergolv och vita helkaklade väggar med ljusblå bård. Inredningen består av WC, handfat med ovansittande spegelskåp, handdukstork och badkar. Badrummet har även behaglig golvvärme.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Örgryte Bö

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta