Välkommen till

Palmstedtsgatan 3A

Palmstedtsgatan 3A
3 alt.4:a Johanneberg

Etagelägenhet med solig balkong i sydvästläge

Trivsam och generös etagelägenhet om 95 kvm fördelat på tre rum och kök samt balkong i härligt sydvästläge med fri grönskande utsikt. Väl tilltaget vardagsrum med eldningsbar öppen spis som bidrar med hög mysfaktor under årets kallare månader och stort kök med härlig grönska utanför fönstret. För extra bekvämlighet så har lägenheten två badrum, ett på vardera plan, samt en egen tvättstuga. Som ett extra plus kan lägenheten enkelt byggas om till en fyra enligt sin originalplanlösning om man önskar!.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

ENTRÉPLAN

Innanför ytterdörren möts ni av en hall med plats för fri avhängning. Golvet kläs av linoleumplattor i svartvitt schackmönster och väggarna är målade i en behaglig grågrön ton.

Väl tilltaget vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från de generösa fönsterpartierna. Här kan ni inreda med en större soffgrupp samt ett matsalsbord med plats för många gäster. Vacker fiskbensparkett och fungerande öppen spis skänker extra lyx till bostaden.

Stilrent kök med vit köksinredning från Ballingslöv, bänkytor i valnöt och vitt kakel. Den maskinella utrustningen är från Siemens och består av induktionshäll, inbyggnadsugn med varmluftsfunktion, fläkt, integrerad diskmaskin samt kyl med frys. Köket är generöst utformat och har en matsalsdel med plats för stora middagssällskap. Härifrån nås lägenhetens balkong som har soligt sydvästläge och grönskande utsikt.

På entréplan finns även ett rymligt sovrum som har gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang samt garderober. Parkett och vitmålade väggar.

Helkaklat badrum i ljusa toner. Badrummet har behaglig golvvärme och inredningen består av vägghängd wc, kommod med ovanpåliggande handfat, spegelskåp och duschhörna.

NEDRE PLAN

En trappa ner ligger bostadens andra sovrum, tvättstuga och det större badrummet.

Sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng med tillhörande möblemang och goda förvaringsmöjligheter i en skjutgarderob med bakomliggande förråd. Parkett och vitmålade väggar med en ljus grågrön fondvägg. Ett generöst fönsterparti bidrar med ljusinsläpp.

Stort helkaklat badrum som har grått klinkergolv med golvvärme och vitt kakel. Inredningen består av wc, kommod med skålformat handfat, spegelskåp, bubbelbadkar och handdukstork. Ett fönster bidrar med ljusinsläpp och vädringsmöjlighet.

Till sist erbjuds ni en rymlig tvättstuga med grått klinkergolv och vitt kakel. Här finns en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare samt en arbetsbänk med infälld vask och flertalet förvaringsskåp.

Johanneberg har en speciell karaktär med sina sluttningar, vackra och ljusa funkishus samt äldre villakvarter. Här bor du centralt, men i en lugn och harmonisk stadsdel med närhet till grönområden som Johannebergsparken och Näckrosdammen. I Johanneberg finns ett stort och brett utbud av både restauranger, caféer, mataffärer, butiker, gym och vårdcentral och på promenadavstånd finns även Willys, Coop Avenyn och Landala Torg med bland annat bokhandel, konditori, fiskaffär, blomsteraffär, bank och Systembolaget. Göteborgs city på en kort promenad eller cykeltur om du inte väljer att ta buss och spårvagn som tar dig över hela Göteborg.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta