Välkommen till

Gröna gatan 65

Gröna gatan 65
3:a Majorna

Ljus och välplanerad bostad med balkong och fantastisk utsikt

Med vacker hamnutsikt och fri vy utöver det som speglar Göteborg med Älvsborgsbron, Erikbergskranen och hamnen med dess båtar ligger denna trerummare med riktigt bra planlösning. En möjlighet att få sätta sin egen prägel och forma sin drömbostad. Två väl tilltagna sovrum erbjuds, där ena sovrummet har en garderobsvägg och utgång till balkongen. Stort vardagsrum som ligger perfekt intill det stilrena köket med bra utformning och plats för matgrupp vid fönster som bjuder på en vacker vy ut över Älvsborgsbron och hamninloppet. Till sist erbjuds ni ett stilrent helkaklat badrum som renoverades under 2018 i samband med stambyte.

Majorna är en lugn och trevlig stadsdel med närhet till stadskärnan. I området finns trevliga små butiker, caféer, mataffärer, träningsanläggningar med mera. På behagligt gångavstånd ligger Klippans kulturreservat med fin hamnpromenad, småbåtshamn, restauranger och caféer. Goda kommunikationer finns också i form av flera spårvagnslinjer och bussar som avgår i närheten. Efter en cykeltur eller några hållplatser med spårvagnen finner ni saltstänkta bad och båtar ut till skärgården. Åker ni åt andra hållet kommer ni snabbt in till centrum.

Läs hela beskrivningen
Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostadens 84,3 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Ni välkomnas in i en stor och möblerbar hall med direkta avhängningsmöjligheter. Golvet är belagt med parkett och väggarna är tapetserade i en ljus lättmönstrad tapet.

I direkt anslutning till hallen finner ni bostadens helkaklade badrum som stabyttes under 2018. Stilrena ytskikt såsom grått klinkergolv med en härlig golvvärme i kombination med vitt kakel på väggarna. Inredningen består av en vägghängd WC, vit handfatskommod, spegelskåp med belysning samt en duschhörna med vikbara väggar. Det är även förberett för både tvättmaskin och handdukstork.

Köket är exemplariskt utformat med bra förvaring i skåp och lådor samt god arbetsyta. Utrustningen består av en spis, ugn samt kombinerad kyl/frys. Matbordet har sin självklara plats intill fönstret med en fantastisk vy ut över Älvsborgsbron och hamninloppet.

Stort och lättmöblerat vardagsrum med vacker parkett i holländsk läggning och ljusa väggar. Här har ni plats för soffgrupp med tillhörande möblemang samt matsalsmöbel om så önskas. Det stora fönsterparti bidrar med ett härligt ljusinsläpp i rummet och har samma härliga vy över hamninloppet som köket.

Bostaden erbjuder två sovrum. Det större sovrummet är idag inrett som master bedroom med tillhörande möblemang. Det platsbyggda garderoberna i original med överskåp erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Från detta rum når ni även bostadens härliga balkong som vetter åt den tysta innergården. Det andra sovrummet har plats för en enkelsäng med tillhörande sängbord samt förvaringsmöbel.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Majorna
Majorna är en av Göteborgs mest genuina och charmiga stadsdelar. En stad i staden med eget uttryck och livfullhet. Vindlande kullerstensgator, vackra landshövdingehus och små parker och torg skapar tillsammans områdets trivsamma utseende och levande atmosfär.

Majorna är ett område med gamla anor. Hamnen, älven och havet har sedan århundraden varit livsviktiga för majborna. Härifrån hämtade man sin försörjning och många namn härrör från den tiden då det behövdes både båtbyggare, segelsömmare och repslagare. Idag är kajerna både arbetsplatser och härliga rekreationsområden. Och från många av Majornas kullar har man utsikt mot älvmynningen.

Stadsdelen sjuder av aktivitet för alla åldrar. Musik- och kulturlivet är rikt och det finns gott om idrottsföreningar och träningsställen. I kvarteren hittar man ett brett och varierat utbud av butiker, mysiga caféer och restauranger. Göteborgs city nås lätt med cykel, spårvagn eller buss.

Majorna är en populär stadsdel för studenter, flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. För barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor.

Små parker, som Söderlingska parken i Gathenhielmska kulturreservatet, finner man i de egna kvarteren. Klippan, Slottsskogen, Botaniska och Änggårdsbergen ligger alla på promenad- eller cykelavstånd och är ljuvliga oaser året om.

I Majorna lever man ett aktivt storstadsliv i en charmerande småstadsmiljö med både havet och grönskan inpå knuten.

Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta