Välkommen till

Carl larssonsgatan 5A

Carl larssonsgatan 5A
2:a Örgryte

Stilfullt renoverad och mysig lägenhet med grönskande utsikt

Välkomna till denna nyrenoverade tvårummare på populära Carl Larssonsgatan. Bostaden erbjuder stora fina rum med generöst ljusinsläpp och goda förvaringsmöjligheter. Köket är helt nyrenoverat med alla bekvämligheter du kan önska dig, med noga utvalda detaljer samt vitvaror. Här bor du i ett omtyckt område med närhet till grönskande Delsjön och endast 15 minuter till stadens puls!

Läs hela beskrivningen

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Innanför ytterdörren möts du av en rymlig möblerbar hall med plats för avhängning samt garderober. Golvet kläs av vacker genomgående vit massiv furu och väggarna är genomgående i en behaglig grå ton.

Det nyrenoverade köket från 2023 är hemmakockens dröm. Här finns de moderna bekvämligheter och stilfulla detaljer, två fönsterpartier bidrar med härligt ljusinsläpp. Köksinredningen i grått kombineras med ljus laminatskiva och svarta detaljer. Väldigt goda förvaringsmöjligheter i flertalet över - och underskåp samt ett stort skafferi. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, köksfläkt, integrerad diskmaskin samt kyl och frys. Här finns ypperligt med plats för ett köksbord för flera personer.

Trivsamt vardagsrum mest stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusflöde där man kan umgås i goda vänners lag. Vardagsrummet kan inredas med soffa, matplats samt övrigt möblemang.

I anslutning till vardagsrummet ligger det rofyllda sovrummet som vätter mot grönskan. Här kan inredas med dubbelsäng och tillhörande sängbord. Det finns bra med förvaring i nybyggda garderober.

Avslutningsvis erbjuder bostaden ett helkaklat badrum som har grått klinkergolv och vita stora kakelplattor på väggarna. Inredningen består av WC, handfat, duschhörna, spegelskåp, handdukstork. Ett fönster bidrar med naturligt ljus och vädringsmöjlighet.

Välkomna att kontakta Benjamin för mer information.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Kärralund

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Kärralund, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång.

I Kärralund lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta