Välkommen till

Nilssonsberg 9

Nilssonsberg 9
3:a Nilssonsberg

Högst upp med stor takterrass & magisk utsikt

Äntligen en trea med stor terrass i Linné! Eftertraktat läge högst upp i huset med vidsträckt utsikt mot Skansen Kronan, Linné, Haga och Kungshöjd. En av få lägenheter i föreningen med svårslagen takterrass i västerläge där ni kan njuta av vackra solnedgångar. Lägenheten erbjuder generöst ljusflöde från stora fönsterpartier, genomgående läge, stora sociala ytor, välplanerat kök, två sovrum och badrum med badkar. Stabil och mycket populär brf med möjlighet till garageplats med laddstolpe! Här bor ni med Linnéstadens restaurang- och kaféliv endast några minuter bort. Slottsskogens och Änggårdsbergens grönska nås efter en kort promenad.

Läs hela beskrivningen
Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för fri avhängning och förvaringsmöjligheter i två garderober. Golvet kläs av parkett och väggarna är vita.

Väl tilltaget vardagsrum som badar i ljus tack vare det höga läget i huset i kombination med stora fönsterpartier längs ena långsidan. Härifrån når man en stor takterrass i eftertraktat västerläge med vidsträckt utsikt över Linné, Haga och Kungshöjd. Vardagsrummet kan inredas med soffgrupp, matsalsbord och övrigt möblemang. Golvet kläs av parkett och väggarna är ljusa.

I fil med vardagsrummet ligger köket som är praktiskt utformat med en arbetsdel och en naturlig matplats invid fönstret. Köksinredning i vitt kombineras med bänkyta i ek och rostfritt samt stänkskydd i vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av hällspis med ugn, fläkt samt kyl med frys. Golvet kläs av parkett och väggarna är målade i rostrosa och grönt. Köket nås även via hallen.

I fil med köket ligger bostadens största sovrum som präglas av ett härligt ljusinsläpp från flera fönster. Sovrummet är generöst utformat med plats för dubbelsäng och övrig inredning. Goda förvaringsmöjligheter i fem garderober. Golvet kläs av ekparkett och väggarna är målade i grått.

Det mindre sovrummet har plats för enkelsäng och övrig inredning. Ekparkett och vitmålade väggar. Ett fönster bidrar med dagsljus.

Badrummet har helkaklade väggar i vitt med ljusblå bård och blå plastmatta. Inredningen består av wc, handfat, spegel, väggskåp samt badkar. Ett öppningsbart fönster bidrar med ljusinsläpp.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Linnéstaden Annedal
Annedal är beläget mitt i Göteborgs centrum där mysiga bostadskvarter varvas med innerstadspuls och vacker natur.

Det centrala läget gör att allt finns nära till hands. Längs hela Övre Husargatan ligger mysiga kaféer och restauranger som pärlor på rad. I kvarteren finns också mataffärer, gym, skönhetssalonger och butiker.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan, både kommunala och fristående. Det finns också många idrotts- och kulturföreningar i närheten som erbjuder aktiviteter för alla åldrar.

Området är en populär stadsdel för studenter. Göteborgs Universitet har sin huvudbyggnad vid Vasaplatsen och flera av universitetets institutioner som exempelvis Handelshögskolan ligger i området. Kommunikationerna i området är goda, med Linnéplatsen som knytpunkt.

Området har sköna, gröna oaser i sin närhet. I Slottsskogen kan man strosa eller motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Botaniska trädgården står för fantastisk blomsterprakt året om. Parken ansluter till Änggårdsbergen, en vidsträckt vacker skog med flera promenadstigar och motionsslingor.

I Annedal lever man ett rikt storstadsliv i klassisk Göteborgsmiljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta