Välkommen till

Bellmansgatan 11

Bellmansgatan 11
1:a Vasastaden

Charmig tjugotalsetta med anslående originaldetaljer och låg månadsavgift

I hjärtat av Vasastaden finner ni denna tjugotalsetta med vackra originaldetaljer så som karaktäristisk stram stuckatur, tegeldetaljer samt höga fönster med djupa nischer. Den generösa takhöjden bidrar till stoltserande rymd och behagligt ljusinsläpp. Här bor du på välplanerade kvadratmetrar som inrymmer sovloft, exemplarisk garderobsförvaring, soffgrupp och matplats. Bo med närhet till citypulsens restauranger och uteliv, Handelshögskolan, Göteborgs Universitet, Chalmers och Vasastadens gemytliga caféer. Inte nog med närhet, här bor du även tryggt i en ekonomiskt stabil bostadsrättsförening med låg månadsavgift.

Läs hela beskrivningen
Louisa
ansvarig mäklare
Louisa Lundh
Fastighetsmäklare
0735-16 22 66 louisa.lundh@lundin.se
Annika
assisterande mäklare
Annika Landqvist
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 78 annika.landqvist@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Louisa
ansvarig mäklare
Louisa Lundh
Fastighetsmäklare
0735-16 22 66 louisa.lundh@lundin.se
Annika
assisterande mäklare
Annika Landqvist
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 78 annika.landqvist@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning

En halv trappa upp i fastigheten, bakom den tidstypiska entrédörren når man den pampiga hallen med delvis framtagna tegelpartier som både bidrar till trivsam karaktär och blir en smakfull kontrast till de vitmålade väggarna och det grå klinkergolvet. Här finns alla möjligheter till förvaring både genom fri avhängning och i praktiska garderober.

Från hallen når man allrummet med öppen planlösning mellan köksdel och övriga ytor som bjuder in till social samvaro. Den generösa takhöjden skapar goda förutsättningar för rofylld sömn på det praktiska sovloftet som inrymmer mindre dubbelsäng. Under sovloftet skapas alla möjligheter för en garderob med walk-in-closet-känsla. Rummet har gott om plats för både soffhörna och matbord. Fastighetens 20-talsstil gör sig påmind av de dekorativa originaldetaljerna som smyckar rummet. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger laminat.

Köksdelen har vit köksinredning i stilfull kontrast till det svarta stänkskyddet, de kromade beslagen och den träfärgade bänkskivan. Den maskinella utrustningen består av glaskeramikhäll (2019), kolfilterfläkt, kombinerad ugn med mikro (LG), samt side by side kyl/frys i rostfritt. Intill kyl och frys finns ett skåp som med fördel används som städskåp.

I badrummet möter kakel i en varmt brun ton det beiga klinkergolvet som harmonierar väl med den ljusa träfärgen som återfinns på handfatskommoden och den praktiska hyllan belägen under spegeln. Utöver det är badrummet utrustat med vägghängd wc, duschhörna med vikbara dörrar och behaglig golvvärme.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Vasastaden
Vasastaden är belägen mitt i Göteborgs centrum och är en av stadens äldsta och pampigaste stadsdelar. De vackra, välbevarade stenhusen med detaljrika fasader präglar stadsdelens eleganta utseende och har ett högt kulturhistoriskt värde. De flesta av dessa hus byggdes mellan 1870-1920. Arkitekturen har inspiration från Paris och Wien.

Det centrala läget gör att allt finns nära till hands. Tvärs igenom stadsdelen, från Avenyn till Haga, löper Vasagatan och dess breda allé. Längs hela Vasagatan ligger mysiga kaféer och restauranger som pärlor på rad. I kvarteren finns också mataffärer, skönhetssalonger, butiker och vårdmottagningar. På andra sidan vallgraven möter Göteborgs stadskärna upp med sitt stora utbud av shopping, nöjen och träningsställen.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan, både kommunala och fristående. Det finns också många idrotts- och kulturföreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar.

Vasastaden är en populär stadsdel för studenter. Göteborgs Universitet har sin huvudbyggnad vid Vasaplatsen och flera av universitetets institutioner ligger i området. Kommunikationerna i området är goda, med Vasaplatsen som knutpunkt.

Sköna, gröna oaser finner man i Vasaparken, Kungsparken och vid Haga Kyrkoplan. Även Trädgårdsföreningen, Botaniska trädgården och Slottsskogen ligger på nära avstånd.

I Vasastaden lever man ett rikt storstadsliv i klassisk Göteborgsmiljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta