Välkommen till

Andra Långgatan 26

Andra Långgatan 26
1:a Linnéstaden

Genomtänkt planlösning & härlig uteplats

Med tyst och lummigt gårdsläge mitt bland Långgatornas charm i populära Linné ligger denna välplanerade etta som tack vare sin utformning och uteplats upplevs större än sina 39 kvm. Generöst allrum, separat kök som erbjuder gott om förvaring och bra arbetsytor samt badrum med jacuzzibadkar. Uteplatsen erbjuder det lilla extra som möjliggör både odling av växter och sköna stunder i solen.

Linné är ett av stadens mest populära områden med vacker och omväxlande arkitektur. Här bor du med tillgång till allt som kan tänkas behövas; mängder av restauranger och caféer, gym, matbutiker, saluhall och massor av småbutiker. Njut av naturen i närliggande Slottsskogen eller vattnet nere vid hamnen. Läget har också närhet till flera buss- och spårvagnshållplatser och Göteborgs centrum nås på mindre än 10 minuter.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts man av en hall med riktigt bra förvaringsmöjligheter i en platsbyggd garderob med skjutdörrar i spegelglas. På golvet ligger en stenklinker och väggarna är målade i en mörkbeige ton.

Generöst allrum med lättmöblerade ytor som kan inredas med soffa, säng och övrigt möblemang. På golvet ligger ett grått klinkermönstrat golv och väggarna har vita tapeter som bryts av med en fondvägg i grått.

Genomtänkt U-format kök som erbjuder gott om förvaring och bra arbetsytor. Köksinredning i vitt kombineras med stänkskydd i svart kakel. Den maskinella utrustningen består av glaskeramikhäll, inbyggd varmluftsugn, fläkt, inbyggd mikro, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd med is och vattenmaskin. Invid fönstret ryms en matplats och härifrån når ni även bostadens uteplats som vetter mot den lugna innergården.

Helkaklat badrum i vitt med klinker i en sandfärgad ton. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp med belysning, handdukstork samt jacuzzibadkar.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Linnéstaden
Linnéstaden har stor charm och stark karaktär och är en av Göteborgs äldsta stadsdelar. Bebyggelsen härstammar främst från början av förra sekelskiftet. Pampiga stenhus, mäktiga trädalléer och nivåskillnader karaktäriserar stadsdelen. Skansen Kronan stod klar 1641 och är en viktig kulturhistorisk symbol.

Längs Linnégatan och dess tvärgator samt vid Järntorget finns ett myller av mysiga kaféer och restauranger. Här hittar man också trendiga och personliga butiker om vartannat. Apotek och vårdmottagningar finns också i området. Hagabion och Pusterviksteatern står för en del av det kulturella utbudet.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan och för studenten ligger flera av universitetets institutioner på nära håll. Stadsdelen har många idrotts- och kulturföreningar samt träningsställen. Kommunikationerna i området är mycket goda med Linnéplatsen och Järntorget som knutpunkter.

Området har sköna, gröna oaser i sin närhet. I Slottsskogen kan man strosa eller motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Botaniska trädgården står för fantastisk blomsterprakt året om. Parken ansluter till Änggårdsbergen, en vidsträckt vacker skog med flera promenadstigar och motionsslingor.

I Linnéstaden lever man ett rikt storstadsliv i en charmerande miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta