Välkommen till

Vantgatan 3F

Vantgatan 3F
2:a Majorna

Välplanerad bostad med balkong och utsikt i sydväst

Välkommen till Vantgatan 3F och denna charmiga lägenhet. Här erbjuds härligt ljusinsläpp från samtliga rum, trevliga sällskapsytor samt goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober och klädkammare. Lägenheten ligger i ett omtyckt område med gångavstånd till trevliga Mariaplan med allt vad som erbjuds är med mysiga caféer och butiker samt närhet till underbara Slottskogen.

Här bor ni tryggt i en stor och mycket välskött HSB-förening, med flera gemensamhetsutrymmen så som gästlägenheter och samlingslokal samt snickeri, hobbyrum och bastu med imponerande utsikt. Grönskande närområde med ett stort utbud av restauranger, mysiga caféer och trevliga promenadstråk runt hörnet. Med god kommunikation nås både skärgården och stadens centrum.
Välkommen på visning och välkommen hem!

Läs hela beskrivningen
Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Inbjudande hall med plats för avhängning och två garderober med överskåp. Längre in i bostaden finner du en rymlig klädkammare som ger god förvaring. Ljusa ytskikt och parkettgolv. ??

Tidlöst kök med ljust kakel samt ljus bänkskiva. Goda arbetsytor och generös förvaring. Ljusa skåpsluckor med rostfria beslag. Utrustat med varmluftsugn, keramisk häll, fläkt (kolfilter), diskmaskin och kyl/frys.?

Ljust vardagsrum med utrymme för soffgrupp och tillhörande möblemang. Matsalsbord ryms också om så önskas. Ljusa ytskikt och vacker parkett i fiskbensläggning. Tilltaget fönsterparti ger ett gott ljusflöde.

??Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. En grön och harmonisk färg på väggarna och parkettgolv. ?Mysig balkong i underbart västligt läge vilket ger eftermiddags- och kvällssol.??

Helkaklat badrum med klinker på golv. Utrustat med badkar, wc, handdukstork och överskåp med spegeldörrar. Även praktiskt vädringsfönster.??

Välkommen att boka din visningstid till denna underbara lägenhet!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Majorna
Majorna är en av Göteborgs mest genuina och charmiga stadsdelar. En stad i staden med eget uttryck och livfullhet. Vindlande kullerstensgator, vackra landshövdingehus och små parker och torg skapar tillsammans områdets trivsamma utseende och levande atmosfär.

Majorna är ett område med gamla anor. Hamnen, älven och havet har sedan århundraden varit livsviktiga för majborna. Härifrån hämtade man sin försörjning och många namn härrör från den tiden då det behövdes både båtbyggare, segelsömmare och repslagare. Idag är kajerna både arbetsplatser och härliga rekreationsområden. Och från många av Majornas kullar har man utsikt mot älvmynningen.

Stadsdelen sjuder av aktivitet för alla åldrar. Musik- och kulturlivet är rikt och det finns gott om idrottsföreningar och träningsställen. I kvarteren hittar man ett brett och varierat utbud av butiker, mysiga caféer och restauranger. Göteborgs city nås lätt med cykel, spårvagn eller buss.

Majorna är en populär stadsdel för studenter, flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. För barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor.

Små parker, som Söderlingska parken i Gathenhielmska kulturreservatet, finner man i de egna kvarteren. Klippan, Slottsskogen, Botaniska och Änggårdsbergen ligger alla på promenad- eller cykelavstånd och är ljuvliga oaser året om.

I Majorna lever man ett aktivt storstadsliv i en charmerande småstadsmiljö med både havet och grönskan inpå knuten.

Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta