Välkommen till

Kärralundsgatan 8

Kärralundsgatan 8
4:a Örgryte

Fantastisk våning med stor terrass & balkong

Välkommen till detta drömhem i eftertraktade Örgryte. Denna fantastiska våning erbjuder otroligt ljusinsläpp från alla väderstreck, en balkong i västerläge samt en storslagen terrass om 50 kvm. Exklusivt och nyrenoverat kök från Marbodal, rymligt och ljust vardagsrum med generös takhöjd och braskamin. Vidare erbjuder lägenheten ett modernt badrum, gäst-wc och tvättstuga samt tre praktiska sovrum och en klädkammare.

Läs hela beskrivningen
Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts ni av en hall med plats för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob. Innanför hallen möts ni av ett kapprum som erbjuder ännu mer förvaring. Bostaden har genomgående parkettgolv i ek och väggarna är målade i vitt.

Rymligt vardagsrum i gavelläge med fantastiskt ljusinsläpp från flertalet stora fönster och utgången till terrassen. Fantastisk terrass om ca 50 kvm i sydväst läge med plats för alla önskade möbleringsalternativ. Vardagsrummet erbjuder även flertalet olika möbleringsalternativ med plats för både en soffgrupp och ett stort matsalsbord. Här finns även en mysig braskamin för de kyligare dagarna.

Modernt kök renoverat 2023 från Marbodal. Köket har inredning i en mörkgrå färg tillsammans med svarta beslag samt bänkskiva och stänkskydd i laminat. Samtliga vitvaror är från Siemens och utgörs av induktionshäll, frånluftsfläkt, inbyggd varmluftsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl med frys.

Bostaden erbjuder tre sovrum varav det största sovrummet, även kallat Master bedroom, kan inredas med en dubbelsäng samt tillhörande möblemang. Här finns goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober som sträcker sig längs ena väggen. Från detta sovrum når ni bostadens balkong. Balkongen ligger i västerläge och kan inredas med en mindre loungegrupp.

De två övriga sovrummen kan inredas med en enkelsäng samt övrigt möblemang. Båda rummen har trevligt ljusinsläpp från stora fönster, varav det ena ligger i ett trevligt gavelläge.

Stilfullt badrum med klinker i en ljusblå färg och vitt kakel på väggarna. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp, handdukstork, högskåp samt dusch med glasvägg. Badrummet har även underliggande behaglig golvvärme.

Bostadens erbjuder dessutom en gäst-wc. På golvet ligger klinker i en ljusblå färg och väggarna kläs av vitt kakel. Inredningen består av wc, handfatskommod och spegelskåp

Slutligen har vi bostadens tvättstuga. Här finns tvättmaskin och torktumlare från Siemens samt ett handfat för att underlätta vardagssysslorna.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Örgryte Kärralund

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta