Välkommen till

Eklandagatan 54E

Eklandagatan 54E
3:a Johanneberg

Ljus gaveltrea med balkong i sydvästläge

Högst upp i huset ligger denna optimalt planerade gaveltrea som tack vare planlösningens utformning i kombination med den generösa takhöjden upplevs större än sina 55 kvm. Härliga sällskapsytor i öppen planlösning och två sovrum varav det ena har utgång till balkong. Generösa fönsterpartier i tre väderstreck skapar ett fint ljusflöde och som pricken över i:et ligger balkongen i sydvästläge vilket ger många soltimmar. Välskött HSB-förening med stabil ekonomi och trevliga grannar.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Niklas
assisterande mäklare
Niklas Kocev
Försäljningschef & Fastighetsmäklare
0735-16 22 68 niklas.kocev@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Niklas
assisterande mäklare
Niklas Kocev
Försäljningschef & Fastighetsmäklare
0735-16 22 68 niklas.kocev@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts ni av en mindre hall med plats för fri avhängning. Lägenheten har genomgående parkettgolv och vitmålade väggar samt en generös takhöjd som bidrar med en känsla av rymd.

Luftiga sällskapsytor i öppen planlösning med gavelläge och fint ljusinsläpp från två väderstreck. Här kan man inreda med soffa, matsalsbord och övrig inredning.

L-format kök som renoverades 2017. Tidlös köksinredning i vitt med trädetaljer, bänkskiva i laminat samt stänkskydd i vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, fläkt, integrerad diskmaskin samt kyl med frys. Samtliga vitvaror är från Husqvarna förutom fläkten.

Bostaden har två sovrum som båda har goda förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober. Det största sovrummet har utgång till en balkong i soligt sydvästläge med utsikt över hustak och grönska.

Badrummet har helkaklade väggar i vitt med ljusblåa inslag och grå linoleummatta. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegel, högskåp, handdukstork samt dusch med draperi.

Johanneberg har en speciell karaktär med sina sluttningar, vackra och ljusa funkishus samt äldre villakvarter. Här bor du centralt, men i en lugn och harmonisk stadsdel med närhet till grönområden som Johannebergsparken och Näckrosdammen. I Johanneberg finns ett stort och brett utbud av både restauranger, caféer, mataffärer, butiker och vårdcentral. Härifrån nås också Göteborgs city på en kort promenad eller cykeltur om du inte väljer att ta buss och spårvagn som tar dig över hela Göteborg.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta