Välkommen till

Barbro Hörbergs Gata 1

Barbro Hörbergs Gata 1
4:a Örgryte Torp

Låg avgift, balkong i sydväst & garageplats

Välkomna till trevliga Örgryte Torp och denna väldisponerade fyra! Här erbjuds en genomtänkt lägenhet med tre bra sovrum, socialt vardagsrum och kök i öppet samspel samt helkaklat badrum med tvätt-avdelning. Lägenheten bjuder även på en generös balkong där solen kan njutas av många timmar om dagen. Här bor ni med optimalt läge mellan grönskande och trevliga Delsjön samt stadens puls!

Läs hela beskrivningen
Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts ni av en rymlig hall med plats för fri avhängning av ytterkläder. Goda förvaringsmöjligheter i en inbyggd garderob med spegeldörrar. På golvet ligger praktiskt klinker som sedan övergår i vitlaserat plankgolv i ask vilket är genomgående för lägenheten.

Till höger nås det inbjudande vardagsrummet och den öppna planlösningen mot köket. En plats som bjuder in till umgänge med familj och vänner. Rummet erbjuder flertalet möbleringsalternativ med såväl soffgrupp, tv-bänk, byrå, stort matbord samt övrigt möblemang. I vardagsrummet finns en platsbyggd bokhylla. Det stora fönsterpartiet skapar rymd och öppnar upp rummet. Härifrån når ni bostadens rymliga balkong i sydväst läge. Möblera med lounge-möblemang och njut av solen.

Stilrent kök med ljus inredning och ovanliggande stänkskydd i kakel. Goda ytor att laga mat vid samt generösa förvaringsmöjligheter. Den maskinella utrustningen består av spishäll, fläkt, inbyggd mikro, inbyggd ugn i praktiskt höjd, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl och frys i fullhöjd. I köket finns även en praktisk köksö.

Lägenheten erbjuder tre sovrum i bra storlek. Det största sovrummet kan inredas med dubbelsäng samt tillhörande möblemang alternativt matsal. De andra två sovrummen kan inredas med enkelsäng samt övrigt möblemang. Alla sovrummen har härligt ljusinsläpp från varsitt stort fönster. I två av sovrummen finns goda förvaringsmöjligheter med varsin rymlig garderob med skjutdörrar.

Helkaklat badrum med generös storlek och fönster som bidrar till ljus och vädringsmöjligheter. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp med belysning, handdukstork samt dusch. En separat tvätt-del med tvättmaskin och torktumlare underlättar vardagssysslorna. Den ovanliggande bänkskivan och vägghängda skåpen ger möjlighet till förvaring.

Till sist har lägenheten en gästtoalett med klinkergolv och helkaklade väggar. Inredningen består av wc och spegel med handfatskommod.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Örgryte Torp

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och några spårvagnshållplatser bort ligger Focus-huset som har ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta