Välkommen till

Skepparegången 18

Skepparegången 18
1:a Masthugget

Kvadratsmart med hänförande utsikt

Välplanerad liten pärla med otroligt vacker utsikt högst upp i huset. Compact living med låg avgift när det är som bäst i populära Brf Masthugget. Social öppen planlösning med plats för matbord, soffa och säng. Garageplats erbjuds mot mindre kostnad i föreningen. Bo i detta optimala läge med närhet till det rikliga utbud som city och Linnéstaden har att erbjuda. Promenadavstånd till natursköna Slottsskogen. Gott om kommunikationer till skolor, city och centralstationen.
Varmt välkomna på visning!


Brf Masthugget är i dagsläget Sveriges största bostadsrättsförening. En välmående förening med god ekonomi som tack vare sin storlek kan erbjuda bekvämligheter och fördelar utöver det vanliga, såsom gott om garageplatser, bilkooperativ, snickeri- och målarlokal, gym och bastu, festlokal med mera. Lugnt, tryggt och barnvänligt område.

I Masthugget bor ni i mysiga kvarter med gångavstånd till Linnéstaden och Långgatornas restauranger, kaféer, barer och trevlig shopping. Masthuggets huvudstråk är Fjällgatan och här finns minilivs, grönsakshandlare, bageri, videobutik, florist, frisör, kafé och pizzeria. Här bor ni även med närheten till såväl Slottsskogens gröna natur som till Masthuggskyrkans fantastiska utsiktsplats och älvinloppet med Klippan och Röda Sten. Goda kommunikationer med buss 61 som stannar alldeles i närheten av huset. Det är även lätt att ta er dit ni vill till fots eller med cykel.

Läs hela beskrivningen
Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostadens 30 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Ni välkomnas in i bostaden och möts direkt av välplanerade kvadratmeter med ljusa ytskikt och snygg parkett tillsammans med ljusa väggar. Det generösa fönsterpartiet erbjuder ett härligt ljusinsläpp och underbar utsikt. Plats för fri avhängning har ni direkt till er höger.

Allrummet erbjuder plats för såväl en sovdel som sällskapsdel där ett matbord har en självklar plats.

Köket går i vitt tillsammans gråa luckor med rostfria beslag där förvaring möjliggörs via underskåp och överskåp. Ovanför arbetsytorna sitter grått kakel som gör ett snyggt avbrott mot det annars vita. Den maskinella utrustningen består av spis, ugn, köksfläkt samt kyl med frys.

Badrummet genomförde en totalrenovering 2021 och där golvet är belagt med klinkers och väggarna är kaklade i vitt med gråbeige. Inredningen består av wc, handfat, spegelskåp, kombinerad tvätt och torkmaskin, handdukstork samt dusch.
Rymligt badrum

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Masthugget
Redan på 1600-talet började människor bosätta sig på Masthuggsbergets sluttningar. Hamnen och varven drog folk till staden och varvsjobbarna gjorde Masthugget till sitt. Mycket av den gamla bebyggelsen är borta men historien lever kvar i gatunamn och äldre byggnader. Dagens Masthugget är en spännande mix av dåtid, nutid och framtid!

Stadsdelen karaktäriseras av branta backar och vindlande gator. Vid Masthuggskyrkan har man en magnifik utsikt och många göteborgare vallfärdar hit på nyårsafton för att beskåda stadens fyrverkerier.

Bebyggelsen är varierad. Södra Masthugget karaktäriseras av landshövdingehus medan norra består av 60-talskomplex och toppmoderna bostadsområden. I kvarteren finns det mesta man kan behöva för vardagslivet. Vid Masthuggstorget finns flera trevliga butiker och matställen.

Linnéområdet och Göteborgs city ligger på promenad- eller cykelavstånd. Som student har man nära till många av universitetets institutioner och för barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Här finns även många föreningar med verksamheter inom idrott och kultur.

Södra Masthugget ligger i direkt anslutning till Göteborgs stora gröna lunga – Slottsskogen.
I Slottsskogen kan man både motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Här finns också caféer, Observatoriet, Naturhistoriska museet och den stora lekplatsen Plikta.

I Masthugget lever man ett rikt storstadsliv med både havet i horisonten och grönskan inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta