Välkommen till

Lundgatan 14

Lundgatan 14
3:a Lunden

Nyproducerad trea högts upp i huset med fantastisk terrass

Högst upp i huset på Lundgatan 14 finner ni denna underbara trea, nyproducerad 2022. Toppmodern bostad med genomtänkta materialval, enhetliga ytskikt samt kök och badrum med alla bekvämligheter man kan önska. Generösa fönsterpartier, högt i tak och kamin är bara några av de härliga attribut denna bostad bjuder på. Från bostadens stora vardagsrum nås även den fantastiska terrassen i soligt läge som kan inredas med både matbord och loungemöbler. Här bor ni i ett eftertraktat område med promenadavstånd till både Delsjöns naturområde och även stadspulsen!

Läs hela beskrivningen
Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts ni av en rymlig häll med goda förvaringsmöjligheter i en rymlig garderob samt plats för fri avhängning. Vid entrén ligger ett ljusgrått klinkergolv som övergår i ett parkettgolv och väggarna har en ljus färg. Parkettgolvet och de ljusa väggarna är genomgåendeför bostaden

Vidare in i bostaden möts ni av det välplanerade köket. Köksinredning i grått samt skåpsluckor i tonat glas och stänkskydd i vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av glaskeramikhäll, fläkt, ugn, mikro, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd.

I öppet samband med köket ligger bostaden stora vardagsrum. Genrösafönsterpartier från två väderstreck bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp. Härifrån nås även bostadens fantastisk terrass. Vardagsrummet kan inredas med både ett matsalsbord samt en soffgrupp. Som extra mysfaktor finns här en härlig kamin.

Bostaden bjuder på två bra sovrum. Det större sovrummet kan inredas med dubbelsäng med tillhörande möblemang och erbjuder goda förvaringsmöjligheter i två rymliga garderober. Ett generöst fönsterparti som sträcker sig längs ena väggen bidrar till ett underbart ljusinsläpp.

Det mindre sovrummet kan inredas med enkelsäng med tillhörande möblemang. Goda förvaringsmöjligheter finns i en rymlig garderob.

Modernt badrum med delvis kaklade väggar i grått samt grått klinkergolv. Inredningen består av wc, handfat med kommod, spegel med belysning, tvättmaskin, handdukstork samt dusch med glasdörrar.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Lunden

Bebyggelsen i denna del av staden är varierad. Charmiga landshövdingehus från 1920-talet blandas med stilren 50-talsarkitektur och moderna bostadsområden. Stadsdelen karaktäriseras av backiga, trädkantade gator som skapar en gemytlig småstadskänsla. De stora nivåskillnaderna ger Lunden sitt typiska utseende.

I Lundens mysiga kvarter finns allt man behöver. Utmed Danska vägen ligger flera trevliga butiker och matställen. Flera träningsanläggningar ligger på nära avstånd. Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor. Det finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Kulturhuset Kåken i Härlanda Park är ett hus för alla sinnen med bl.a. bibliotek, hälsotek och café. För studenten finns flera av Göteborgs universitets institutioner på nära avstånd.

Det stora Delsjöreservatet är en stor tillgång för de boende i Lunden. I vidsträckta skogar finns härliga ytor för motion och rekreation. Vid Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Lunden inbjuder till ett trivsamt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta