Välkommen till

Gibraltargatan 19B

Gibraltargatan 19B
2:a Johanneberg

Fantastisk tvårummare i en av Johannebergs starkaste föreningar

Högt upp i huset finner ni denna ljusa och mysiga funkistvåa om 45,5 kvm med optimal planlösning som upplevs större än sina kvadrat. Klassisk funkisarkitektur med genomgående generös takhöjd och rikligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck skapar ett fint ljusflöde och en skön atmosfär. Populär HSB-förening med stabil ekonomi och låg belåning. Perfekt läge med närhet till Chalmers och allt innerstaden har att erbjuda!

Välkommen på visning och välkommen!

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i tre garderober. Genomgående i lägenheten pryds golvet av vacker parkett i holländsk läggning.

Stort och rymligt vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp från ett generöst fönsterparti. Här ryms med lätthet såväl soffgrupp med tillhörande möblemang som matplats.

Stilrent och tidlöst kök i vitt tillsammans med mörk bänkskiva och stänkskydd. Utrustning består av induktionshäll, inbyggnadsugn, fläkt, inbyggd mikro, integrerad diskmaskin samt kyl med frys. Intill ett fönsterparti finns en given plats för ett mindre matbord.

Luftigt sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord samt avlastningsbänk. Goda förvaringsmöjligheter i en garderobsvägg.

De helkaklade badrummet har vitt kakel på väggarna och blått klinker på golv. Inredningen består av wc, handfat, spegelskåp, handdukstork samt duschhörna.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta