Välkommen till

Fredriksdalsgatan 10A

Fredriksdalsgatan 10A
2:a Fredriksdal

Ljus funkistvåa med söderbalkong

Med bekvämt läge en trappa upp i huset ligger denna välplanerade tvåa med rikligt ljusinsläpp, utsikt mot rogivande grönska och eftertraktad söderbalkong i soligt läge mot innergården. Köket och ytskikten är renoverade 2022/2023. Trivsam förening med bra gemenskapsytor och den parkliknande innergården med utemöbler och grillar erbjuder avkoppling i rofylld miljö och är en självklar plats att njuta av under sommaren. Goda förvaringsmöjligheter med både vind- och källarförråd är ett stort plus!

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts du av en möblerbar hall med naturlig plats för avhängning invid dörren samt ytterligare förvaringsmöjligheter i en generös klädkammare samt en inbyggd garderob. Hallen utgör bostadens nav varifrån ni når alla rum. Lägenheten har genomgående ekparkett som lades in 2022 och väggarna är målade under 2022/2023.

Vardagsrummet är väl tilltaget med generösa ytor som bjuder in till en rad olika möbleringsalternativ med soffa, matsalsbord och övrigt möblemang. Från vardagsrummet når du den härliga balkongen i söderläge där du kan njuta av många soltimmar och en rofylld grönskande vy över parken.

Köket är renoverat 2022 med köksinredning från Kvick som har vitrindörrar och infräst belysning samt lådor-i-lådor. Bänkytor och stänkskydd i laminat. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, inbyggnadsugn med varmluft- och ångfunktion, kolfilterfläkt, integrerad diskmaskin samt kyl/frys. Samtliga vitvaror är från Electrolux förutom kyl/frys som är från Samsung. I köket ryms en matplats för fyra personer.

Rogivande sovrum som är tyst beläget mot parken. Här kan man inreda med dubbelsäng, sängbord och övrig inredning.

Helkaklat badrum som är renoverat 2005 med grått klinkergolv och vitt kakel. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp, duschhörna med vikväggar, handdukstork samt tvättmaskin från Ikea.


I föreningen finns gästlägenhet, bokningsbart biljardrum och bastu att tillgå. För dig med bil erbjuds gratis parkering i området, och för den som vill åka kollektivt når du knutpunkten Korsvägen på endast fyra minuter med spårvagn. Stora livsmedelsbutiker såsom Willys och Ica Maxi når du med promenadavstånd från bostaden. För den träningsintresserade finns Nordic Wellness och Fysiken i närheten liksom Safjällets naturreservat med ett cirka 2,5 km långt elljusspår. Här bor ni i ett lugnt område med närhet till stadens puls - helt enkelt det bästa av två världar.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Karta