Välkommen till

Göketorpsgatan 47

Göketorpsgatan 47
4:a Örgryte

Exklusiv gavelfyra med två balkonger i väst

Välkomna till den allra lummigaste delen av Örgryte och denna exklusiva gavelfyra byggd 2022! Lägenheten andas funktionalism när det är som bäst. Köket är platsbyggt av snickerifirman Taras Hallgren & Son och går i öppen symfoni med vardagsrummet. Vidare erbjuds två generösa balkonger mot väst, tre väl tilltagna sovrum med platsbyggd förvaring, ett stort badrum med tvättavdelning samt en gäst wc. Genomgående parkett med underliggande golvvärme i hela lägenheten. Bo med en blandning av funkisvillor och radhus med uppvuxna trädgårdar som bildar gröna stråk med plats för både lugn och lek. Här får livet balans med ett bekymmersfritt boende som ger dig möjlighet att välja din avkoppling oavsett om detta är en löprunda i Skatås eller ett restaurangbesök, allt är mindre än en cykeltur bort.

Läs hela beskrivningen
Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren välkomnas ni in i en rymlig hall med plats för fri avhängning. Golvet kläs av fin rutmönstrad parkett och väggarna är ljusa vilket är genomgående för bostaden.

Vidare in i lägenheten möts ni av den trevliga sociala planlösningen med kök och vardagsrum i öppet samband. Rummet kan inredas med både soffgrupp, matsalsbord samt övrigt möblemang. Rummet har gavelläge och erbjuder fantastiskt ljusinsläpp från flertalet fönster samt utgången till en av bostadens två härliga balkonger. Balkongen kan inredas med både loungemöbler och ett mindre bord med stolar.

Köket är platsbyggt av snickerifirman Taras Hallgren & So med exklusiv och modern design. Köksinredning i mörkbetsad ek och bänkskiva samt stänkskydd i Kålmårdsmarmor. Den maskinella utrustningen består av glaskeramikhäll, fläkt, ugn, mikro, vinkyl, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd.

Bostaden erbjuder tre bra sovrum. Bostadens master bedroom rymmer en dubbelsäng samt tillhörande inredning. Från detta sovrummet nås bostadens andra trevliga balkong. Goda förvaringsmöjligheter i fem platsbyggda garderober.

De två andra sovrummen kan inredas med både dubbelsäng alternativt enkelsäng samt övrigt möblemang. Rummet har varsitt generöst fönster för trevligt ljus. Goda förvaringsmöjligheter i tre respektive fem platsbyggda garderober.

Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och grått klinker på golvet. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegel samt dusch med taksil och glas väggar. I badrummet finns även en praktiskt tvätt del med tvättmaskin och torktumlare med en överliggande arbetsbänk samt väggskåp för förvaring.

Gästtoaletten finner ni alldeles intill badrummet och har mörkt klinkergolv samt målade väggar i vitt. Inredningen består av wc och handfat.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Örgryte

Snickarglädje, skogspromenader & storstadspuls


Välkommen till populära Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer. Bostäderna är omgärdade av prunkande trädgårdar och de smala gatorna kantas av högväxta träd.

Göteborgs stadskärna nås lätt med cykel, spårvagn, buss eller bil. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum och dit går det snabbt att ta sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer som Coop och Ica Kvantum och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor. I området finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Kulturhuset Kåken i Härlanda Park är ett hus för alla sinnen med bland annat öppen förskola, bibliotek och hälsotek.

Det vackra angränsande Delsjöreservatet och Härlanda Tjärn gör att grönskan samt bad finns på nära håll för de boende i Örgryte. I vidsträckta skogar finns härliga ytor för motion och rekreation. Vid Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter. Ytterligare gym- och motionsanläggningar finns exempelvis i Lunden och i Valhallabadet. GLTK med tennis, padel och Nordic Wellness samt ridklubben Göteborgs Fältrittklubb.

Örgryte erbjuder ett stort utbud av restauranger som restaurang Intill, Oizo, Vinnarium och Enoteca Roma såväl som restauranger utmed Danska vägen och Redbergsplatsen.

Örgryte inbjuder till ett behagligt och exklusivt boende i en av Göteborgs vackraste stadsdelar. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta