Välkommen till

Kommendörsgatan 5

Kommendörsgatan 5
2:a Majorna

Bostad i industriell stil i hjärtat av Majorna där juridisk person tillåts som köpare

Hjärtligt välkomna till Kommendörsgatan 5! Bostaden har genomgående industriell stil tillsammans med generös takhöjd som bidrar till rymd. Socialt vardagsrum med plats för soffgrupp och matsalsbord där minst 4 gäster kan sitta ned. Köket har god förvaring och utrustningen håller absolut högsta standard. Rofyllt sovrum där ni kan möblera med dubbelsäng och avlastningsmöbel samt ett badrum i samma industriella stil som är lägenhetens signum.

Läs hela beskrivningen
Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Välkommen via föreningens charmiga innegård att ta hissen upp och kliv in i detta unika hem! Hallen har plats för avhängning samt förvaringsmöjligheter i en garderob.

Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök inger en känsla av rymd och ger valmöjligheter till er inredning. En härlig och väldisponerad yta med sociala karaktär, något som genomsyrar hela bostaden.

Kökets inredning går i mörka toner med svartbetsad ek från HTH, bänkskiva i svart laminat och en glasskiva som stänkskydd. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, varmluftsugn, kolfilterfläkt, mikro, kyl och frys i fullhöjd samt integrerad diskmaskin samt.

Sovrummet delas av med en industrivägg i klarglas. Här ryms dubbelsäng med tillhörande möblemang och förvaringsmöjligheterna är goda i två garderober.

De helkaklade badrummet följer samma industriella stil. Utrustningen består av handfatskommod, spegel med bakomliggande belysning, vägghängd wc, handdukstork, duschhörna med vikbara glasväggar samt kombi maskin.

Genomgående i bostaden är väggar och tak i betong, ekparkett samt vattenburen golvvärme.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Majorna
Majorna är en av Göteborgs mest genuina och charmiga stadsdelar. En stad i staden med eget uttryck och livfullhet. Vindlande kullerstensgator, vackra landshövdingehus och små parker och torg skapar tillsammans områdets trivsamma utseende och levande atmosfär.

Majorna är ett område med gamla anor. Hamnen, älven och havet har sedan århundraden varit livsviktiga för majborna. Härifrån hämtade man sin försörjning och många namn härrör från den tiden då det behövdes både båtbyggare, segelsömmare och repslagare. Idag är kajerna både arbetsplatser och härliga rekreationsområden. Och från många av Majornas kullar har man utsikt mot älvmynningen.

Stadsdelen sjuder av aktivitet för alla åldrar. Musik- och kulturlivet är rikt och det finns gott om idrottsföreningar och träningsställen. I kvarteren hittar man ett brett och varierat utbud av butiker, mysiga caféer och restauranger. Göteborgs city nås lätt med cykel, spårvagn eller buss.

Majorna är en populär stadsdel för studenter, flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. För barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor.

Små parker, som Söderlingska parken i Gathenhielmska kulturreservatet, finner man i de egna kvarteren. Klippan, Slottsskogen, Botaniska och Änggårdsbergen ligger alla på promenad- eller cykelavstånd och är ljuvliga oaser året om.

I Majorna lever man ett aktivt storstadsliv i en charmerande småstadsmiljö med både havet och grönskan inpå knuten.

Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta