Välkommen till

Nordhemsgatan 10

Nordhemsgatan 10
2:a Linnéstaden

Kvadratsmart bostad i pulserande Linné

Nyproducerad lägenhet med allt du kan tänkas behöva! Här finner du sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning, rymligt sovrum samt fantastiska förvaringsmöjligheter i två klädkammare. Bostaden är dessutom bekvämt utrustad med bland annat diskmaskin och kombimaskin vilket förhöjer livskvaliteten. Lägenhetens inredningsstil är en sober och lyxig bas för ett ombonat hem. Den dova, mustiga färgskalan med naturens lite mörkare material lugnar och ger vibbar av en härlig lounge.


Nyproduktionsprojektet Ciceron, som är klart för inflytt vinter 2023/2024, ligger på Nya Masthuggskajen som är ett av innerstans mesta up-coming område. Den här helt nya stadsdelen håller på att ta form utmed vattnet i ena änden av klassiska Linnéstaden. Husen som växer fram kommer innehålla kontor, moderna hem och noga utvalda verksamheter. Detta i kombination med nya boutiquegymmet Grand Fitness, bageri, matbutik, caféer och restauranger. Här byggs dessutom en halvö ut i vattnet och spännande småbutiker samsas med två nya parker, skolor och hotell. Hela Masthuggskajen beräknas stå klart 2028.

Se länk till projektsida med fler bilder hos Nordr under Dokument & länkar.

Läs hela beskrivningen
Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför entrén möts du av en rymlig hall med plats för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i två garderober och ett städskåp. Genomgående i bostaden kläs golvet av parkett i grånad ek.

Vidare in finner ni kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köksinredning i form av släta luckor i en betonggrå ton med svarta beslag samt gråmelerad bänkskiva och stänkskydd i kompositsten. Utrustningen består av induktionshäll, kombinerad ung/mikro, fläkt, integrerad diskmaskin samt kyl med frys. Väggarna är målade i en varmgrå ton.

Avskilt och mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. Fint ljusinsläpp från ett fönster. Väggarna är målade i en blå ton. Innanför sovrummet finner du goda förvaringsmöjligheter en klädkammare samt ett förråd.

Helkaklat badrum med grått kakel och klinker samt målat tak i en brungrå färg. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp, handdukstork, kombimaskin samt duschhörna med vikbara väggar i klarglas.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Linnéstaden
Linnéstaden har stor charm och stark karaktär och är en av Göteborgs äldsta stadsdelar. Bebyggelsen härstammar främst från början av förra sekelskiftet. Pampiga stenhus, mäktiga trädalléer och nivåskillnader karaktäriserar stadsdelen. Skansen Kronan stod klar 1641 och är en viktig kulturhistorisk symbol.

Längs Linnégatan och dess tvärgator samt vid Järntorget finns ett myller av mysiga kaféer och restauranger. Här hittar man också trendiga och personliga butiker om vartannat. Apotek och vårdmottagningar finns också i området. Hagabion och Pusterviksteatern står för en del av det kulturella utbudet.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan och för studenten ligger flera av universitetets institutioner på nära håll. Stadsdelen har många idrotts- och kulturföreningar samt träningsställen. Kommunikationerna i området är mycket goda med Linnéplatsen och Järntorget som knutpunkter.

Området har sköna, gröna oaser i sin närhet. I Slottsskogen kan man strosa eller motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Botaniska trädgården står för fantastisk blomsterprakt året om. Parken ansluter till Änggårdsbergen, en vidsträckt vacker skog med flera promenadstigar och motionsslingor.

I Linnéstaden lever man ett rikt storstadsliv i en charmerande miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta