Välkommen till

Smögengatan 10

Smögengatan 10
3:a Björkekärr

Väldisponerad drömtrea med inglasad västerbalkong

Behagligt beläget på första våningsplanet i suterräng. Genomgående planlösning och ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Öppen planlösning mellan kök och sällskapsrum, två bra sovrum, helkaklat badrum och en ljuvlig och generös inglasad balkong mot väster. Husen här stod inflyttningsklara år 2019 och bostaden känns fortfarande nästan som helt ny. Oklanderligt skick! Ljusa, tidlösa kulör och materialval.

Trivsam förening med övernattningslägenhet, gemensamhetslokal för kalas och stora grönytor mellan husen.

Här bor man med ett underbart läge i Björkekärr, lugna kvarter och så nära naturen man kan komma som stadsbo, ändå bara en dryg kvart med cykel eller buss till innerstan.

Läs hela beskrivningen
Annika
ansvarig mäklare
Annika Landqvist
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 78 annika.landqvist@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Annika
ansvarig mäklare
Annika Landqvist
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 78 annika.landqvist@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostadens yta disponeras enligt följande:

Hall
Vi välkomnas in i en precis lagom stor hall med plats för ytterkläder och skor intill entrén.

Golv: Klinker, ekparkett.
Väggar: Målade vita.

Kök
Sobra materialval signerat Marbodal med vita släta skåpsluckor, massiv ekbänkskiva och ovansittande ljusa kakelplattor. Väldigt bra arbetsytor och väl tilltagna förvaringslösningar. Utformningen är genomtänkt och köket ligger i öppet plan med vardagsrum och avgränsas via bänkskåp.

Maskinell utrustning från kvalitativa Siemens bestående av: Induktionshäll, köksfläkt, ugn, mikrovågsugn, integrerad diskmaskin och kyl samt frys i fullhöjd.

Golv: Ekparkett
Väggar: Målade vita.

Sällskapsrum
Bostadens givna samlingspunkt, väl tilltaget vardagsrum som lämnar flertalet möbleringsalternativ. Gott om plats för plats för soffgrupp, bokhyllor och ett rejält matbord.

Golv: Ekparkett
Väggar: Målade vita.

Balkong
Lite klyschigt men vi måste nämna det, som ett extra rum året runt… Med access från vardagsrummet, precis som man vill ha det. Inglasad, västervänd och sol från tidig förmiddag till sen kväll. Plats för loungemöbler, grill, växter och vänner.

Sovrum
Det mindre sovrummet disponeras idag som barnrum och rymmer säng, saker och skrivbord. Förvaring erbjuds via två garderober.

Golv: Ekparkett
Väggar: Målade vita.

Sovrum
Master bedroom har plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Mängder med förvaringsmöjligheter lämnas via skjutdörrsgarderob inrett med praktiskt Elfa-system.

Golv: Ekparkett
Väggar: Målade vita.

Badrum
Badrummet nås ifrån hallen. Smakfulla val, väggarna är kaklade i vitt och golvet är belagt med en ljusgrå klinker med underliggande komfortvärme. Utrustat med wc, handfat med kommod och spegelskåp. Tvättmaskin och torktumlare, bänk för klädvård och flera väggskåp med trycköppning. Handukstork, dimmerbara spotlights och dusch med glasade, invikbara duschdörrar.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Björkekärr

Skogspromenader, friluftsliv och storstadspuls


Höga träd omgärdar husen i Björkekärr och bildar skyddande gröna tak och väggar. När området började byggas upp på 1950-talet fick bebyggelsen smälta in i den omgivande naturen och resultatet har blivit ett boende i en spännande mix av skog och storstad.
Bebyggelsen är varierad och består både av villaområden och låga flerfamiljshus.

Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn. Här finns stadens stora utbud av kultur, shopping, restauranger och nöjesställen. God närservice finns dock i de egna kvarteren. Stabbetorget, Trätorget och Spåntorget har alla något av detta.

För barnfamiljen finns flera förskolor och två grundskolor, Rosendalsskolan samt Härlandatjärnskolan. Det finns också flera idrottsklubbar inom bl.a. innebandy, fotboll, tennis, handboll och ridsport. Kulturhuset Kåken i Härlanda är ett hus för alla sinnen. Här finns bl.a. bibliotek, hälsotek, öppen förskola och café.

Björkekärr gränsar till det stora Delsjöreservatet. I vacker natur är vandringsleder, motionsslingor och badsjöar belägna. I området kring Skatås motionscentrum har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Björkekärrs trivsamma atmosfär, lummiga miljö och centrala läge inbjuder till ett behagligt boende i en av Göteborgs grönaste stadsdelar. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta