Välkommen till

Barbro Hörbergs Gata 1

Barbro Hörbergs Gata 1
4:a Örgryte Torp

Välplanerad lägenhet med rymlig balkong och tillhörande garageplats

Välkomna till charmiga Örgryte och denna ljusa och moderna lägenhet. Här erbjuds ni en social bostad med trevlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som inbjuder till gemenskap. Tre bra sovrum, stilfullt kök från Marbodal, rymligt badrum med moderna bekvämligheter samt en gäst-wc. Som pricken över i:et har lägenheten även stor balkong med plats för en lounge grupp samt ett mindre bord och stolar. Här bor ni i ett populärt och lugnt område med grönskan alldeles intill och endast tio minuter från stadens puls! Till lägenheten finns en reserverad garageplats som kan överlåtas.

Läs hela beskrivningen
Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Ni välkomnas in i en rymlig hall med generös plats för avhängning av ytterkläder samt förvaring i en platsbyggd garderob. Lägenheten har genomgående ljusa väggar.

Sociala ytor med vardagsrum och kök i öppet samband som bjuder in till härliga middagar och tillställningar med vänner. En perfekt plats att umgås på! Här erbjuds goda möbleringsalternativ med plats för matbord, soffgrupp samt tv-bänk. Stora fönsterpartier och utgång till balkongen bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp och skapar en härlig rymd. Lägenhetens balkong är rymlig och inglasad vilket gör det härligt att sitta här även när det är kyligare ute. På balkongen finns plats för en lounge grupp samt ett mindre bord och stolar.

Exklusivt kök från Marbodal med bänkytor i svart granit, stänkskydd i vitt kakel samt luckor i vitt. Här finns gott om arbetsytor samt förvaring i skåp, den fina köksön bidrar till utökade förvaringsmöjligheter och är en trevlig plats att samlas runt när kocken lagar mat. Den maskinella utrustningen består utav induktionshäll (Siemens), fläkt (Siemens), inbyggnadsugn (Siemens), kombinerad ugn och mikro (Siemens), integrerad diskmaskin (Siemens) samt kyl och frys i fullhöjd (Bosch).

Bostaden erbjuder tre fina sovrum med goda förvaringsmöjligheter, flera möbleringsalternativ samt härligt ljusinsläpp. Det går utmärkt att inreda som sovrum, barnrum, gästrum eller kontor. Två av sovrummen har varsin platsbyggd garderob.

Rymligt helkaklat badrum med mörkgrått klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp, badkar med duschvägg och handdukstork. Praktisk tvätt del med tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande bänkskiva som underlättar vardagen. Ett mindre fönster bidrar med trevlig dagsljus. I taket sitter infällda spotlights.

Intill köket finner ni även en helkaklad gästtoalett med mörkgrått klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Inredningen består av wc, handfat samt spegelskåp.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Örgryte Torp

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och några spårvagnshållplatser bort ligger Focus-huset som har ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta