Välkommen till

Rundbäcksgatan 4

Rundbäcksgatan 4
2:a Centrala Hisingen

väldisponerad bostad med 10 kvm stor söderbalkong

Modern bostad med genomtänkt planlösning och hög komfort, öppna ytor som skapar ett luftigt intryck och rum i jordnära och neutrala toner som lämnar en tidlös och naturlig bas att inreda efter. Kök i halvöppen plan med vardagsrum, rogivande sovrum och helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Bostadens pärla är den tio kvadratmeter stora balkongen, södervänd mot gårdens lugn och grönska.

Kvillebäcken som område är perfekt för den som vill ha mycket njutning nära sig i vardagen. Mellan de nybyggda husen blandas små mysiga gårdsgator med breda avenyer, pocketparker, torg och grönområden. Här finns flertalet omtyckta restauranger, prisbelönta caféer, bageri, apotek och mataffär, Kville saluhall som öppnar upp för nya spännande matupplevelser och flera stora gymkedjor nära inpå. Allt inom några minuters promenad.

Centrala Hisingen som helhet inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Här bor man verkligen med all tänkbar service på nära håll vare sig du väljer att gå till Kvilletorget, Backaplan eller Lindholmen. Goda kommunikationer med både buss och spårvagnshållplats i närområdet. På bara några minuter når man Göteborgs centrum. Det finns även gott om gång- och cykelvägar att ta sig fram på.

Läs hela beskrivningen
Annika
ansvarig mäklare
Annika Landqvist
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 78 annika.landqvist@lundin.se
Anders
assisterande mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Centrala Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Annika
ansvarig mäklare
Annika Landqvist
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 78 annika.landqvist@lundin.se
Anders
assisterande mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Centrala Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostadens yta disponeras enligt följande:

Hall
Vi välkomnas in i en precis lagom stor hall med plats för ytterkläder och skor intill entrén. Förvaringsmöjligheter lämnas via skjutdörrsgarderob med spegeldörrar.

Golv: Ekparkett.
Väggar: Målade.

Vardagsrum
Rymligt och härligt vardagsrum som samsas väl med köket i halvöppen planlösning, här lämnas flertalet möbleringsalternativ, plats för soffgrupp, bokhyllor och matbord.

Golv: Ekparkett.
Väggar: Målade.

Balkong
Med access från vardagsrummet, precis som man vill ha det. Södervänd mot den lugna gröna gården och sol från tidig förmiddag till sen kväll. Minst sagt generös i storlek med sina tio kvadratmeter. Plats för loungemöbler, växter och vänner.

Kök
Sobra materialval signerat Marbodal från år 2015 med vita släta skåpsluckor, grå bänkskiva och ovansittande vita kakelplattor. Bra arbetsytor och förvaringslösningar.

Maskinell utrustning från Husqvarna bestående av: Induktionshäll, köksfläkt, varmluftsugn, mikrovågsugn, integrerad diskmaskin och kyl samt frys i rostfritt utförande.

Golv: Ekparkett
Väggar: Målade.

Sovrum
Knäpptyst beläget sover vi gott om natten. Kontrasten är väl påtaglig trots det centrala läget, helt ostört från stadens brus. Plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang, förvaringsmöjligheter via ett par garderober.

Golv: Ekparkett
Väggar: Målade.

Badrum
Badrummet nås ifrån hallen. Smakfulla val, väggarna är kaklade i vitt och grått och golvet är belagt med en grå klinker. Utrustat med wc, handfat och spegelskåp. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare (Husqvarna, 2015), bänk för klädvård, väggskåp, linneskåp och dusch med glasad, invikbar duschdörr.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Centrala Hisingen

Bekvämt boende, god service och gröna oaser


Centrala Hisingen består av flera mindre områden såsom Brämaregården, Kvilletorget, Kyrkbyn och Lundby. Området präglas idag av nytänkande och framtidsvisioner och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter.

I kvarteren finns närbutiker, matställen och frisörer, ofta samlade kring mindre torg. Kville Saluhall vid Vågmästareplatsen erbjuder allt från frukt och grönt till lokala delikatesser och smaker från när och fjärran. Saluhallen är en populär mötesplats för kringboende i alla åldrar. Backaplan är det stora shoppingcentret i området. Utöver stormarknader finns här träningsställen och restauranger.

Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park och Flunsåsparken. I den stora Hisingsparken och Slätta Damm finns härliga strövområden, promenadvägar och motionsslingor. Uppifrån Ramberget får man en hänförande utsikt över staden och skärgården.

Kommunikationerna i området är mycket goda. På bara ett par minuter når man Göteborgs centrum. Det finns även gott om gång- och cykelvägar att ta sig fram på.

Centrala Hisingen inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta