Välkommen till

Ebbe Lieberathsgatan 16C

Ebbe Lieberathsgatan 16C
1,5:a Södra Centrum

Yteffektiv & social bostad i etage

Välkomna till en praktisk etagelägenhet med loft och drygt 4,5 meter i takhöjd! Med öppen planlösning för kök och matplats samt det rymliga loftet är lägenheten socialt utformad. Den rejäla takhöjden och de stora fönsterpartierna bidrar till en luftig känsla och ett generöst ljusinsläpp. Detta tillsammans med goda förvaringsmöjligheter och ett helkaklat badrum med kombimaskin ger dig allt du kan tänkas att behöva. Här bor du i ett spännande område med flera restauranger, caféer och butiker runt hörnet.

Välkommen på visning och välkommen hem!

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts du direkt av den luftiga känslan med den slående takhöjden som präglar bostaden. Hela lägenheten har genomgående asklamellparkett på golv och målade väggar i vitt.

Det anslutande köket i öppen planlösning har stilsäkra och klassiska materialval med inredning från Marbodal i vitt. Bänkskivan består av laminat i marmorimitation och stänkskyddet har samma material för att ge ett enhetligare intryck. Vitvarorna håller hög miljöklass och består av induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro och köksfläkt från Bosch samt integrerad kyl och frys och integrerad diskmaskin från Siemens. Den öppna planlösningen bjuder in till olika möbleringsalternativ där en matplats för minst fyra middagsgäster ryms.

Innanför köket finner du en inre hall med förvaringsmöjligheter i en garderob och ett städskåp.

Avskilt från sällskapsytorna ligger en mysig sovalkov. Här kan man inreda med dubbelsäng och förvaringsmöjligheter finns i en garderob samt två överskåp.

En trappa upp med öppet ner över övriga bostaden finner man ett 20 kvm stort loft. Det öppna rummet bjuder in till olika möbleringsalternativ för ett trivsamt vardagsrum. Här ryms med lätthet en soffgrupp med tillhörande möblemang och förvaringsmöjligheter finner du i en skjutdörrsgarderob.

Från hallen nås även ett modernt badrum med mellangrått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Inredningen består av WC, handfatskommod och ovansittanade spegel med belysning, duschhörna med rundade vikväggar i klarglas samt kombimaskin från Siemens. I taket sitter infällda spotlights.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg Almedal
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta