Välkommen till

Sten-Åke Cederhöks gata 3B

Sten-Åke Cederhöks gata 3B
2:a Örgryte / Torp

Kvadratsmart tvåa med härliga sociala ytor, egen uteplats & låg avgift

Varmt välkomna till denna exklusiva bostad med toppmoderna och genomgående kvalitativa materialval. Här erbjuds noga utvalda detaljer, en fantastisk takhöjd, generösa sociala ytor, rofyllt sovrum samt ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Med sitt underbara läge finner ni en stor uteplats som vetter mot Delsjöområdets vackra grönska, en perfekt plats för avkoppling! I Örgryte Torp bor ni med optimalt läge med närhet till både skogens lugn och stadens puls.

Läs hela beskrivningen
Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts ni av hallen med generös förvaring i en skjutdörrsgarderob. Ni finner gott om plats för fri avhängning samt avlastningsmöbel. Bostaden har genomgående ljus parkett som går i en askig ton och väggarna är målade i en ljus kulör.

Ett par steg in når ni den öppna och sociala planlösningen mellan kök och vardagsrum. Rummet kan inredas med soffgrupp och matbord samt övrig inredning. Generösa fönsterpartier öppnar upp och skapar rymd i det redan fantastiska rummet. Från vardagsrummet når ni bostadens härliga uteplats genom en skjutdörr i glas. Uteplatsen är rymlig med grönskan som närmsta granne.

Exklusivt kök i vitt med svarta beslag kombinerat med en mörk bänkskiva och ovanliggande stänkskydd i vitt kakel. Ni finner optimal förvaring samt goda ytor att laga mat på. Den maskinella utrustningen utgörs av glaskeramikhäll, inbyggd fläkt, inbyggd ugn, integrerad diskmaskin samt kyl med frys.

Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. Längs ena väggen finner ni goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Även här inne erbjuds generösa fönsterpartier som släpper in ett oslagbart ljusflöde samt gör det möjligt att öppna upp mot uteplatsen.

Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och mörkt klinker på golvet. Inredningen består av wc, handfat med kommod, spegel med belysning, duschhörna med taksil och glasvägg, handdukstork samt en kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Örgryte Torp

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och några spårvagnshållplatser bort ligger Focus-huset som har ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta