Välkommen till

Masthuggsterrassen 10F

Masthuggsterrassen 10F
1:a Masthugget

Kvadratsmart etta i populär förening Accepterat pris

Välkomna till Masthuggsterrassen 10F och denna ljusa etta som är perfekt som förstaboende eller för studenten! Här erbjuds genomgående utvalda högkvalitativa materialval, öppna ytor som bjuder in till olika möbleringsalternativ med plats för såväl en sov-del som sällskaps-del. Rymligt badrum med dusch.

I Masthugget bor ni i mysiga kvarter med gångavstånd till Linnéstadens och Långgatornas restauranger, kaféer, barer och trevlig shopping. Masthuggets huvudstråk är Fjällgatan och här finns minilivs, grönsakshandlare, bageri, videobutik, florist, frisör, kafé och pizzeria. Här bor ni även med närheten till såväl Slottsskogens gröna natur som till Masthuggskyrkans fantastiska utsiktsplats och älvinloppet med Klippan och Röda Sten.

Läs hela beskrivningen
Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Genom entrén kliver ni in i en hall med plats för avhängning av ytterkläder. Härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti öppnar upp och skapar rymd i rummet. Intill får ett matbord för trevliga middagar plats.

Vidare in i lägenheten nås köket med härliga arbetsytor samt förvaring i ovanliggande hyllor som är såväl praktiskt som fint. Köket har beige inredning men grått stänkskydd i kakel. Dem maskinella utrustningen utgörs av fläkt, diskmaskin,spis med ugn samt kylskåp.

Allrummet går att inreda på flera olika sätt med avskärmning av sov-del samt en del för ytor att umgås med familj och vänner på. Genomgående ljusa väggar och golv. Två platsbyggda garderober bidrar till förvaring.

Bostadens badrum har grått golv och kakel i vitt. Inredningen utgörs av duschhörna, handfat, wc samt spegelskåp med belysning.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Masthugget
Redan på 1600-talet började människor bosätta sig på Masthuggsbergets sluttningar. Hamnen och varven drog folk till staden och varvsjobbarna gjorde Masthugget till sitt. Mycket av den gamla bebyggelsen är borta men historien lever kvar i gatunamn och äldre byggnader. Dagens Masthugget är en spännande mix av dåtid, nutid och framtid!

Stadsdelen karaktäriseras av branta backar och vindlande gator. Vid Masthuggskyrkan har man en magnifik utsikt och många göteborgare vallfärdar hit på nyårsafton för att beskåda stadens fyrverkerier.

Bebyggelsen är varierad. Södra Masthugget karaktäriseras av landshövdingehus medan norra består av 60-talskomplex och toppmoderna bostadsområden. I kvarteren finns det mesta man kan behöva för vardagslivet. Vid Masthuggstorget finns flera trevliga butiker och matställen.

Linnéområdet och Göteborgs city ligger på promenad- eller cykelavstånd. Som student har man nära till många av universitetets institutioner och för barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Här finns även många föreningar med verksamheter inom idrott och kultur.

Södra Masthugget ligger i direkt anslutning till Göteborgs stora gröna lunga – Slottsskogen.
I Slottsskogen kan man både motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Här finns också caféer, Observatoriet, Naturhistoriska museet och den stora lekplatsen Plikta.

I Masthugget lever man ett rikt storstadsliv med både havet i horisonten och grönskan inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta