Välkommen till

Barbro Hörbergs Gata 1

Barbro Hörbergs Gata 1
2:a Örgryte Torp

Kvadratsmart gaveltvåa med fantastisk balkong

Välkomna till underbara Örgryte och denna fina lägenhet. Den öppna planlösningen skapar sociala ytor och en luftig atmosfär med generösa fönsterpartier i två värdestreck. Eftertraktat gavelläge med ljusinsläpp från stora fönster samt en rymlig balkong med plats för en generös loungegrupp samt bord med stolar. Modern bostad som erbjuder en harmonisk atmosfär och närhet till grönområden. Med endast tio minuter från stadens puls blir detta hem den perfekta kombinationen av stadsliv och lugn oas.

Läs hela beskrivningen
Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

När ni kliver in genom ytterdörren möts ni av en välkomnande hall med generösa förvaringsmöjligheter i två rymliga skjutdörrsgarderober. Väggarna har genomgående en ljus färg i hela lägenheten.

Generöst utformade sällskapsytor med kök och vardagsrum i en öppet samband. Rummet kan inredas med soffhörna och matsalsbord. Med ett eftertraktat gavelläge får ni gott om naturligt ljus från de stora fönsterna. Härifrån nås lägenhetens rymliga som följer gaveln. Balkongen kan möbleras med en lounge grupp samt bord med stolar.

Modernt kök i lingrönt kombinerat med mörka bänkytor och stänkskydd i vitt kakel. Den maskinella utrustningen utgörs av en glaskeramikhäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl med frys.

Det fridfulla sovrummet utgör en perfekt plats för avkoppling med generöst ljusinsläpp från ett stora fönster. Här finns utrymme för en dubbelsäng med tillhörande sängbord. En rymlig skjutdörrsgarderob erbjuder gott om förvaringsutrymme.

Intill hallen finner ni det rymliga badrummet med grått klinker på golvet samt vitt kakel på väggarna kombinerat med grått kakel vid duschdelen. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp med belysning samt duschhörna med taksil. En separat tvättdel med tvättmaskin och torktumlare underlättar vardagssysslorna. Den ovanliggande bänkskivan och vägghängda skåpen ger möjlighet till förvaring.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Örgryte Torp

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och några spårvagnshållplatser bort ligger Focus-huset som har ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta