Välkommen till

Spaldingsgatan 3

Spaldingsgatan 3
2:a Johanneberg

Funkistvåa med stor balkong i soligt västerläge

I fritt och insynsskyddat läge ligger denna välplanerade och ljusa tvåa med funkischarm och härlig balkong i västerläge med många soltimmar. Bostaden genomsyras av ett fint ljusinsläpp från tydliga fönsterpartier som bidrar till en luftig atmosfär. Renoverat badrum från 2022 där det är förberett för tvättmaskin. Stark förening med stabil ekonomi och engagerad styrelse. Här bor du i ett lugnt läge med gångavstånd till såväl Göteborgs Universitet och Chalmers Tekniska Högskola som stadens puls med bra utbud av restauranger, affärer och allt man kan behöva. Närhet till fina grönområden och bra kommunikationer med buss.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på david.soderholm@lundin.se.

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts ni av en lång hall med fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i tre inbyggda garderober. Golvet kläs av enstavsparkett och väggarna är målade i vitt. Från hallen når du lägenhetens alla rum.

Rymligt vardagsrum med generösa fönsterpartier som bidrar till ett härligt ljus. Vardagsrummet kan inredas med soffgrupp, matplats samt övrigt möblemang. I vardagsrummet finns en klädkammare. Golvet kläs av vacker fiskbensparkett och väggarna har vit tapet. Från vardagsrummet når du även lägenhetens trevliga balkong. Balkongen ligger i ett underbart västerläge som bjuder på många soltimmar.

Kök från Vedum med bänkskiva i rostfritt stål och stänkskydd i kakel. Kökets maskinella utrustning består av induktionshäll, fläkt, ugn samt kyl med frys. Vid fönstret finns en given plats för matbord. Kökets väggar är tapetserade i vitt och på golvet ligger trägolv.

Sovrum med plats för dubbelsäng samt tillhörande möblemang. Väggarna är tapetserade och golvet kläs av fiskbensparkett.

Helkakalt badrum med behaglig golvvärme som renoverades 2022. Inredningen består av wc, handfatskommod i ljust trä, handdukstork samt dusch. I taket finns infällda spotlights.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta