Välkommen till

Ebbe Lieberathsgatan 16C

Ebbe Lieberathsgatan 16C
2:a Södra Centrum

Sober tvåa med solig söderbalkong

Välkomna till en perfekt planerad tvåa med smart funktionsvägg, fin öppen planlösning, härligt ljusinsläpp och stor balkong i fritt söderläge! Genomgående hög standard och tidlösa materialval sätter grunden och skapar bra förutsättningar för att trivas. Här bor ni lyxigt bekvämt i en populär förening med tvättstuga, uppvärmt förråd samt garage med flera poolbilar från Volvo on Demand. Föreningen erbjuder en stor gemensam takterrass, med pentry och något så unikt som en storbilds utomhus-TV.

Välkommen på visning och välkommen hem!

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts du av en möblerbar hall med plats för fri avhängning och längre in i bostaden finns en funktionsvägg med fyra garderober samt ett städskåp. I entrén ligger praktiskt klinkergolv som sedan övergår i genomgående askparkett. Lägenheten har till största del tapetserade väggar.

Vidare möts man av kök och vardagsrum i öppen planlösningen som bjuder in till sociala umgängen och trivsel. De generösa ytorna ger möjlighet till olika möbleringsalternativ med soffa och matsalsbord. Ljusinsläpp från stora fönsterpartier med fönsterbänkar i marmor samt utgång till lägenhetens rymliga balkong i perfekt västerläge.

Köket har köksinredning i vitt från Marbodal med släta luckor samt gråmelerad bänkskiva och stänkskydd i laminat. Ovan arbetsytorna sitter infällda spotlights. Miljöklassade vitvaror som utgörs av induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl med frys.

Sovrummet har plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord och bra förvaring finns i inbyggda garderober. Ett fönster förser rummet med ett behagligt ljusinsläpp.

Välplanerat badrum med grått klinkergolv och vitt kakel. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegel, handdukstork, väggskåp och duschhörna med rundade vikdörrar i klarglas. Här finns även en kombinerad tvättmaskin med torktumlare som underlättar vardagsbestyren.


Huset har ett perfekt läge, nära både grönområden såsom Safjället och Delsjön. Här finns också all tänkbar service som bland annat Willys, Ica Maxi och en av Nordic Wellness största anläggningar. Från hållplatsen Varbergsgatan tar spårvagn 2 och 4 dig till Korsvägen på endast fem minuter. Nära till evenemangsstråket med Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Scandinavium samt massor av trevliga små restauranger på kort avstånd.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg Almedal
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta