Välkommen till

Ebbe Lieberathsgatan 16A

Ebbe Lieberathsgatan 16A
2:a Södra Centrum

Välplanerad gaveltvåa med öppen planlösning och trevlig balkong

Välkomna till denna väldisponerade tvåa i trevligt gavelläge med social öppen planlösning, härligt ljusinsläpp och balkong! Genomgående hög standard och tidlösa materialval sätter grunden och skapar bra förutsättningar för att trivas. Här bor ni lyxigt bekvämt i en populär förening med tvättstuga, uppvärmt förråd samt garage med flera poolbilar från Volvo on Demand. Föreningen erbjuder en stor gemensam takterrass, med pentry och något så unikt som en storbilds utomhus-TV.

Läs hela beskrivningen
Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Ni välkomnas in i en ljus hall med plats för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i fyra platsbyggda garderober. Golvet kläs av praktiskt grått klinker som sedan övergår till parkett och väggarna har en ljus färg.

Vidare in i lägenheten möts ni av den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. En trevlig planlösning som bjuder in till sociala umgängen och trivsel. Generösa ytor som erbjuder en rad olika möbleringsalternativ, såväl för avslappnade kvällar i tv-soffan som för trevliga sammankomster kring ett matsalsbord om så önskas. Ljusinsläpp från generösa fönsterpartier i två olika väderstreck samt utgång till lägenhetens trevliga balkong.

Köket har köksinredning i en ljus färg med släta luckor som kombineras med laminatbänkskiva i grå betong och stänkskydd i samma material. Ovan arbetsytorna sitter infällda spotlights. Den maskinella utrustningen utgörs av induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt två integrerade kyl med frys.

Mysigt sovrum med plats för en dubbelsäng med tillhörande sängbord. Goda förvaringsmöjligheter i tre rymliga garderober. Ett fönster förser rummet med ett behagligt ljusinsläpp som tillsammans med de ljusa ytskikten bidrar till en känsla av rymd. Från sovrummet når ni även ett extra rum som i dagsläget används som klädkammare men hade även kunnat göras om till ett arbetsrum.

Rymligt badrum med grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegel med belysning ovan och duschhörna med vikdörrar i klarglas. I badrummet finner ni även en praktisk tvättdel med tvättmaskin och torktumlare från Siemens med ovanliggande bänkskiva och väggskåp.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg Almedal
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta