Välkommen till

Gibraltargatan 28

Gibraltargatan 28
2:a Johanneberg

Renoverad funkispärla i välskött förening

Nu finns möjlighet att förvärva denna fint renoverade lägenhet i populära Johanneberg. Bostaden renoverades med varsam hand under 2020 och har genomgående smakfulla materialval tillsammans med välbevarade originaldetaljer så som djupa fönsternischer i marmor och vacker fiskbensparkett. Den öppna planlösningen bidrar till generösa sällskapsytor och tack vare fönster i två väderstreck är ljusflödet riktligt. Bostaden är dessutom bekvämt utrustad med såväl diskmaskin som tvättmaskin.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts ni av en hall med plats för ytterkläder samt förvaringsmöjligheter i två inbyggda garderober. På golvet ligger ett parkett. Genomgående i lägenheten är väggarna målade i en beige ton.

Vidare in i en inre hall finner ni en platsbyggd avlastningsbänk med förvaring undertill och ovanliggande bänkskiva i beige kompositsten. Här kläs golvet av en klassisk och vacker fiskbensparkett. Detta utrymme binder samman bostaden och samtliga rum nås härifrån.

I det luftiga vardagsrummet finns det gott om plats för soffgrupp med tillhörande möblemang samt matgrupp för 6-8 personer. Även här kläs golvet av fiskbensparkett.

Köket från Marbodal har inredning i beiget med bänkskiva och stänkskydd i ljus komposit, likadan som avlastningsbänken. Det finns gott om plats för kockens alla redskap och ovan bänkytorna sitter infällda spotlights. Utrustningen från Elektrolux består av induktionshäll, ugn, fläkt, inbyggd mikro, samt integrerad diskmaskin och integrerad kyl med frys. Charmigt brädgolv och infällda spotlights med dimmerfunktion i överskåpen.

Det avskilda sovrummet har platsbyggda hyllplan samt klädstänger från ELFA. Det ligger parkett på golvet och väggarna är målade i en mörkare beige. Det finns plats för en dubbelsäng.

Stilsäkert badrum från 2020 i beige ton med behaglig golvvärme för extra komfort. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp, tvättmaskin samt duschhörna med vikbara väggar i glas.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta