Välkommen till

Nordenskiöldsgatan 13

Nordenskiöldsgatan 13
1:a Linnéstaden

Kvadratsmart cityetta med högt läge, fransk balkong och låg avgift

Varmt välkommen till den här charmiga, ljusa och smakfullt renoverade ettan belägen i hjärtat av Linnéstaden. De stora fönsterpartierna och den franska balkongen ger både rikligt ljusinsläpp såväl som vidsträckt utblick över Linnés takåsar. På smarta kvadratmetrar, med en öppen och social planlösning samt med avskild sovalkov, finns alla möjligheter till trivsamhet. Kanske är detta din första bostadsrätt, eller kanske är det din perfekta övernattningslägenhet - härifrån finns stadens vinbarer, butiker, Slottsskogen, Botaniska trädgården och Universitet inom räckhåll. Lev tryggt i en välskött brf och i en välhållen fastighet, kort kö till garageplats och med Hemköp som hyresgäst.

Läs hela beskrivningen
Louisa
ansvarig mäklare
Louisa Lundh
Fastighetsmäklare
0735-16 22 66 louisa.lundh@lundin.se
Annika
assisterande mäklare
Annika Landqvist
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 78 annika.landqvist@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Louisa
ansvarig mäklare
Louisa Lundh
Fastighetsmäklare
0735-16 22 66 louisa.lundh@lundin.se
Annika
assisterande mäklare
Annika Landqvist
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 78 annika.landqvist@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts man av en hall som har plats för fri avhägning samt goda förvaringsmöjligheter i fyra platsbyggda garderober. Lägenheten har genomgående parkett i holländsk läggning och väggarna är vitmålade.

Luftiga sällskapsytor i öppen planlösning med härligt ljusinsläpp tack vare det höga läget i huset. I addition till det bidrar den härliga franska balkongen både med rymd och ökat ljusinsläpp. Härlig utblick över Linnéstadens vackra takåsar med mycket himmel ger en harmonisk känsla. Allrummet kan inredas med både soffa och matplats samt mindre dubbelsäng i avskild sovalkov. Här är bostaden som inrymmer allt vad man kan önska!

Köket har stilfull beige köksinredning som blir enhetligt tillsammans med vita arbetsytor. Köksluckorna är omlackerade 2022. Stänkskyddet är vackert blommönstrat. Den maskinella utrustningen utgörs av induktionshäll, fläkt, varmluftsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl med frys. Samtliga vitvaror i rostfritt utförande.

Badrummet är inrett med mörkt gråbeige klinkergolv och smakfullt kakel i samma färgsättning. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp, dusch med takdusch bakom vikbara dörrar i glas. Utöver detta finns här ytterligare förvaring i högskåp.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Linnéstaden
Linnéstaden har stor charm och stark karaktär och är en av Göteborgs äldsta stadsdelar. Bebyggelsen härstammar främst från början av förra sekelskiftet. Pampiga stenhus, mäktiga trädalléer och nivåskillnader karaktäriserar stadsdelen. Skansen Kronan stod klar 1641 och är en viktig kulturhistorisk symbol.

Längs Linnégatan och dess tvärgator samt vid Järntorget finns ett myller av mysiga kaféer och restauranger. Här hittar man också trendiga och personliga butiker om vartannat. Apotek och vårdmottagningar finns också i området. Hagabion och Pusterviksteatern står för en del av det kulturella utbudet.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan och för studenten ligger flera av universitetets institutioner på nära håll. Stadsdelen har många idrotts- och kulturföreningar samt träningsställen. Kommunikationerna i området är mycket goda med Linnéplatsen och Järntorget som knutpunkter.

Området har sköna, gröna oaser i sin närhet. I Slottsskogen kan man strosa eller motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Botaniska trädgården står för fantastisk blomsterprakt året om. Parken ansluter till Änggårdsbergen, en vidsträckt vacker skog med flera promenadstigar och motionsslingor.

I Linnéstaden lever man ett rikt storstadsliv i en charmerande miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta