Välkommen till

Carl Larssonsgatan 5B

Carl Larssonsgatan 5B
2:a Örgryte / Bö

Drömlägenhet i toppskick högst upp i huset

I hjärtat av Bö finner ni denna mycket hemtrevliga drömlägenhet, högst upp i huset med fönster i två väderstreck och ett insynsskyddat läge. Internet ingår i avgiften! Köket är ljust och stilrent och erbjuder plats för ett stort matbord för trevliga middagar. Vardagsrummet är rymligt och härifrån nås den härliga balkongen med fin utsikt. Sovrummet har gott om plats för en bekväm dubbelsäng och ett modernt helkaklat badrum. Lägenheten har ljusa ytskikt och fantastisk fiskbensparkett som skapar en inbjudande atmosfär. Med generös takhöjd och tidstypiska bevarade detaljer har hemmet en perfekt blandning av stil, charm och modern estetik. Varmt välkommen på visning!

Örgryte passar er som önskar ett centralt men samtidigt lugnt och tryggt boende med närhet till natur- och grönområden. Läget är optimalt med hållplats ca 2 minuter från bostaden, hållplats Bögatan. Precis intill ligger Bö affärscentrum med matbutik, postombud, pizzeria, thairestaurang samt blomsterbutik. Vill ni ta er vidare in till city gör ni det lätt med 5:ans spårvagn eller på fina cykelvägar. Det är även smidigt att ta sig ut på motorvägen för de som har bil. Det är gångavstånd till Delsjöområdets naturreservat med härlig natur och sjöar för svalkande bad. Här ligger även Skatås med motionsanläggning och elljusspår, Göteborgs fältrittklubb samt GLTK med tennisbanor och Nordic Wellness.

Läs hela beskrivningen
Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på jennieann.bergstrom@lundin.se.

Du välkomnas in i den rymliga hallen med generös takhöjd som skapar en luftig atmosfär. Gott om plats för avhängning vid hatthyllan och i två inbyggda garderob. Väggarna är målade i en ljus ton från Jotun och golvet pryds av vacker kalksten som tröskelfritt möter fiskbensparketten i övriga rum.

Köket är renoverat år 2020 i klassiskt vitt med rostfria beslag och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter i över- och underskåp. Här finns allt du behöver för matlagning, inklusive spishäll, ugn, köksfläkt, integrerad diskmaskin och mikro samt kyl och frys i fullhöjd. Två stora fönsterpartier ger rikligt med ljus till det stilrena rummet, som pryds av fiskbensparkett och väggarna är målade i en grå ton från Jotun.

I det rymliga vardagsrummet finns gott om plats för en stor soffgrupp och tillhörande möblemang. Härifrån når du även den härliga balkongen med bra söderläge för många soltimmar. Väggarna är målade i en varmgrå ton från Jotun och golvet pryds av fiskbensparkett. Rummet får fint ljusinsläpp från ett stort fönsterparti som släpper in mycket ljus.

Sovrummet erbjuder en rogivande atmosfär med plats för en bekväm dubbelsäng och sängbord. Här finns två inbyggda garderober med överskåp. Väggarna är målade i en kallblå ton från Jotun och på golvet återfinner vi fiskbensparketten.

Helkaklat badrum med klinkergolv i fin jordton och vitt kakel med ljus fog på väggarna. Här finns wc, handfat med kommod, spegelskåp och högskåp för bra förvaring, dusch och handdukstork. Ett praktiskt fönster släpper in ljus och frisk luft och bra ljus.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Örgryte Bö

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta