Välkommen till

Masthuggsliden 22

Masthuggsliden 22
3:a Masthugget

Väldisponerad trea i hörnläge med balkong

Välkomna till denna charmiga trea i Masthugget med fantastiskt ljusinsläpp och inglasad balkong. Rymligt vardagsrum, kök med avskild matplats, badrum med tvättmöjligheter samt två bra sovrum och en klädkammare. Bostaden har även potential att göras om till en fyra, se alternativ planlösning. Här bor ni i Brf Masthugget, Sveriges största bostadsrättsförening, känd för sin goda förvaltning och stabila ekonomi. Området är barnvänligt med både skola och förskola inom bekvämt gångavstånd. Dessutom ligger både stadens liv och den grönskande Slottsskogen bara en kort promenad bort.

Läs hela beskrivningen
Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts ni av en rymlig hall med plats för fri avhängning samt en förvaringsmöbel. Bostaden har genomgående ljusa väggar som målades 2017. Vidare in i bostaden möts ni av en inre hall. Här finns goda förvaringsmöjligheter i fyra rymliga garderober samt en klädkammare.

Vardagsrummet är stort och generöst med plats för både en soffgrupp och matsalsbord. Rummet erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp från ett generöst fönsterparti som sträcker sig längs ena väggen. På golvet ligger fin parkett i holländsk läggning.

Väl tilltaget kök med köksinredning i original i vitt med rostfria bänkytor och stänkskydd i vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av spis, fläkt, diskmaskin samt kyl med frys från 2019. I köket får man med lättsamhet plats för ett matbord för 4-6 personer. Golvet har klassisk schackmönstrad utformning.

Bostaden erbjuder två bra sovrum. Det ena sovrummet är något större och kan inredas med en dubbelsäng sam tillhörande möblemang. Det andra sovrummet kan inredas med en enkelsäng samt övrigt möblemang. Från båda sovrummen når ni bostadens fantastiska och stora inglasade balkong.

Helkaklat badrum med grå klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Inredningen består av wc, handfat med kommod, spegel, duschhörna, handdukstork samt tvättmaskin som installerades 2022.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Masthugget
Redan på 1600-talet började människor bosätta sig på Masthuggsbergets sluttningar. Hamnen och varven drog folk till staden och varvsjobbarna gjorde Masthugget till sitt. Mycket av den gamla bebyggelsen är borta men historien lever kvar i gatunamn och äldre byggnader. Dagens Masthugget är en spännande mix av dåtid, nutid och framtid!

Stadsdelen karaktäriseras av branta backar och vindlande gator. Vid Masthuggskyrkan har man en magnifik utsikt och många göteborgare vallfärdar hit på nyårsafton för att beskåda stadens fyrverkerier.

Bebyggelsen är varierad. Södra Masthugget karaktäriseras av landshövdingehus medan norra består av 60-talskomplex och toppmoderna bostadsområden. I kvarteren finns det mesta man kan behöva för vardagslivet. Vid Masthuggstorget finns flera trevliga butiker och matställen.

Linnéområdet och Göteborgs city ligger på promenad- eller cykelavstånd. Som student har man nära till många av universitetets institutioner och för barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Här finns även många föreningar med verksamheter inom idrott och kultur.

Södra Masthugget ligger i direkt anslutning till Göteborgs stora gröna lunga – Slottsskogen.
I Slottsskogen kan man både motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Här finns också caféer, Observatoriet, Naturhistoriska museet och den stora lekplatsen Plikta.

I Masthugget lever man ett rikt storstadsliv med både havet i horisonten och grönskan inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta