Välkommen till

Nordostpassagen 13

Nordostpassagen 13
2:a Linnéstaden

Välplanerad tvåa med balkong & underbar utsikt

Välkomna till denna väldisponerade tvåa i populära Nordostpassagen! Vardagsrummet är hemmets hjärta och här finns det plats för både soffhörna och matsalsbord. Välplanerat kök med köksinredning i vitt, generöst utformat sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt helkaklat badrum. Lägenheten har även en mysig balkong med underbar utsikt.

Mycket populär och stabil förening med låg avgift där bredband dessutom ingår! Här bor ni med Linnés stora utbud av restauranger och caféer, mataffärer och skolor på bekvämt avstånd. Ni kan också promenera till Slottsskogens grönska och med goda kommunikationer tar ni er runt om staden.

Läs hela beskrivningen
Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts ni av en rymlig hall med plats för fri avhängning av ytterkläder samt förvaring i två rymliga garderober. Lägenheten har till stor del genomgående parkettgolv i ek och vita väggar.

Rymligt vardagsrum som erbjuder goda möbleringsalternativ med plats för matbord, soffgrupp samt övrig inredning. Ett generöst fönsterparti bidrar till ett underbart ljusinsläpp och skapar en härlig rymd i rummet. Från vardagsrummet når ni även bostadens underbara balkong med fantastisk vidsträckt utsikt.

Modernt kök från Ikea med köksinredning i vitt kombinerat med bänkskiva i vit laminat och stänkskydd i vitt kakel. Här finns gott om plats för förvaring i skåp och lådor. Den maskinella utrustningen utgörs av glaskeramikhäll, kolfilterfläkt, inbyggd varmluftsugn, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl med frys. Här finns även plats för ett matbord. På golvet ligger schackrutigt linoleumgolv.

Trevligt sovrum med behagligt ljusinsläpp från ett stort fönster. Sovrummet kan inredas med dubbelsäng samt övrig inredning. Goda förvaringsmöjligheter i en rymlig garderob.

Helkaklat badrum med klinker och kakel i blått och vitt. Inredningen består av wc, handfat, spegel med belysning, dusch samt handdukstork.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Linnéstaden
Linnéstaden har stor charm och stark karaktär och är en av Göteborgs äldsta stadsdelar. Bebyggelsen härstammar främst från början av förra sekelskiftet. Pampiga stenhus, mäktiga trädalléer och nivåskillnader karaktäriserar stadsdelen. Skansen Kronan stod klar 1641 och är en viktig kulturhistorisk symbol.

Längs Linnégatan och dess tvärgator samt vid Järntorget finns ett myller av mysiga kaféer och restauranger. Här hittar man också trendiga och personliga butiker om vartannat. Apotek och vårdmottagningar finns också i området. Hagabion och Pusterviksteatern står för en del av det kulturella utbudet.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan och för studenten ligger flera av universitetets institutioner på nära håll. Stadsdelen har många idrotts- och kulturföreningar samt träningsställen. Kommunikationerna i området är mycket goda med Linnéplatsen och Järntorget som knutpunkter.

Området har sköna, gröna oaser i sin närhet. I Slottsskogen kan man strosa eller motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Botaniska trädgården står för fantastisk blomsterprakt året om. Parken ansluter till Änggårdsbergen, en vidsträckt vacker skog med flera promenadstigar och motionsslingor.

I Linnéstaden lever man ett rikt storstadsliv i en charmerande miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta