Välkommen till

Eklandagatan 45B

Eklandagatan 45B
1,5:a Johanneberg

Social bostad med fransk balkong

Välkommen till denna välplanerade lägenhet på Ekandagatan 45B. Här ges härligt ljusinsläpp från stora fönster och den franska balkongen. De sociala ytorna för vänner och familj är väl tilltagna tack vare kök och vardagsrum i halvöppen planlösning. Den mysiga sovalkoven ligger avskilt och har dessutom goda förvaringsmöjligheter i en garderobsvägg. Här lever ni med stadens puls på promenadavstånd men njuter av lugnet.

I Johanneberg bor ni i hjärtat av Göteborg med närhet till välkända restauranger, biografer, nöjesliv och kultur. Tio minuters gångväg bort finns Avenyn med sitt utbud av shopping, restauranger och nöjesliv. Knutpunkten Korsvägen som ligger precis nedanför backen erbjuder goda buss- och spårvagnskommunikationer till stadens alla hörn. I närheten finner ni även Näckrosdammen, Chalmers samt delar av Göteborgs Universitet.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts ni av en hall med plats för fri avhängning och övrig förvaring. Från hallen når man samtliga rum i bostaden. På golvet ligger ekparkett och väggarna är målade i ljusgrått kombinerat med en vägg i skiffer.

Välplanerat kök från Ikea med inredning i vitt tillsammans med bänkskiva i massiv trä och stänkskydd i svart mosaik. Kökets maskinella utrustning består av kyl med frys, ugn, glaskeramikhäll, fläkt samt diskmaskin. Intill ett fönsterparti finns en given plats för matbord.

Rymligt allrum med ett stort fönster och en fransk balkong som bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Här ryms med lätthet en soffgrupp med tillhörande möblemang. Rummet har även en avskild sovalkov med en garderobsvägg för förvaring. På golvet ligger ekparkett och väggarna är målade i ljusgrått.

Badrum med kaklade väggar och våtrumsmatta på golv. Inredningen består av wc, handfat, väggskåp, handdukstork samt duschhörna med vikbara väggar i glas.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta